Kategorije Hrvatska

HIT NA INTERNETU: Biskup Franjo Komarica oduševio BiH: “Svaka čast ovom velikom čovjeku”

Širi dalje

OTVARANJU obnovljene Ferhat-pašine džamije u subotu u Banjaluci, koja je srušena tijekom rata u Bosni i Hercegovini, nazočio je i banjalučki biskup Franjo Komarica koji se pridružio u molitvi muslimanskim vjernicima.



Biskup Komarica pridružio se u molitvi muslimanskim vjernicima, a taj njegov potez oduševio je cijelu regiju. Zahvalio se “dragom Bogu što mu je omogućio da dočeka povijesni dan”.

“Čvrsto vjerujem da nas je sve isti Bog stvorio i da smo dužni činiti jedni drugima dobro, a ne zlo. To je obaveza svakoga, osobito onoga koji vjeruje u Boga. Kao vjernik, molim Boga da svojim blagoslovom prati sve vas vjernike muslimane koji ćete mu se u ovom domu klanjati”, istaknuo je Komarica, a potom je prisustvovao i klanjanju podne namaza.

Njegov potez oduševljeno su komentirali brojni korisnici na društvenim mrežama.

“Ovdje đavo nije toliko moćan koliko se pravi važan”, “To smo mi to je Bosna i Hercegovina. Ovo je primjer poštovanja bez obzira kojem Bogu se molimo”, “Volim tog čovjeka”, “RESPECT !”, “Svaka čast ovom velikom čovjeku”… neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama.

MP/Foto: Fena


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

12 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

15 sati prije