“ADAM TRAŽI EVU”: Hrvatica se skinula gola u Njemačkoj i šokirala Široki Brijeg!

rujan 16, 2014 maxportal
Share Button

U ČETVRTAK uvečer emitiran je novi njemački RTL-ov reality show “Adam traži Evu” u kojemu se našla i Hrvatica Klara Perko (28) iz Duisburga. Klara je pratila emitiranje showa u društvu prijatelja u Cafe-Bar-Lounge Insomnia u Düsseldorfu.U emisiji četvero ljudi izlazi na spoj. Dva muškarca i dvije žene. I to nije bilo kakav spoj. Svo četvero su potpuno goli, kao od majke rođeni. Petnaest dana provoda na atraktivnoj plaži Tahitija, kupaju se, razgovaraju, razmjenjuju mišljenja, spavaju u istoj prostoriji, na istom krevetu i naravno cijelo vrijeme bez iti jedne krpice na sebi.  Na kraju emisije jedan izabere svog partnera i rodi se par – Adam i Eva.

– Nije mi bio problem stati potpuno gola pred kameru jer volim svoje tijelo – rekla je Klara.

Klara je pobijedila  suparnicu i izabrala svog Adama.

– Bilo mi je zanimljivo, želim se i dalje baviti televizijskim poslom i nadam se da će mi ovaj show otvoriti vrata te da ću dobiti još atraktivnih ponuda – kaže Klara.

Povezana slika

No, show koji joj je donio toliko željenu popularnost i par tisuća eura, nije se svidio njenim roditeljima, a niti mještanima Širokog Brijega od kuda Klara vuče korijenje.

Roditelji su zamjerili što je ostavila siguran posao u banci i krenula putem kojim je krenula, a mještani Širokog Brijega je osuđuju i smatraju da ih je osramotila.

– Nisam bila zadovoljna poslom kojeg sam imala. Htjela sam u životu imati nešto drugo, raditi nešto drugo i nešto što volim – zadovoljna je Klara.

MP/Foto:rtl

Komentari
Share Button