Kategorije LifestyleNaslovna

LIJEPA JE, JAKO LIJEPA TA KRISTINA: Što u Marinu Čiliću kaže buduća punica

Širi dalje

LIJEPA Kristina Milković osvojila je srce Marina Čilića odavno, a nakon njegove pobjede na US Openu, osvojila je i strane medije. 



Najsjajnije trenutke u karijeri Marina Čilića slavi cijela Hrvatska. Ponos koji osjeća njegova rodbina, djevojka Kristinu Milković, sugrađani i cijela Lijepa Naša slavi i Draga Milković, majka Marinove duogodišnje djevojke Kristine koja se ne odvaja od svog voljenog dečka tijekom važnog turnira. Upravo je njoj i svom novom treneru Goranu Ivaniševiću nakon pobjede Marin prvima pohitao u zagrljaj.

Zagrljaj nakon osvojenoga US opena

Kristina je uz Marina, kao i svaki put do sad. On zna da smo s njm u mislima. Isto tako zna da nakon svake udarene loptice grizemo nokte i da iz petnjih žila navijamo za njega. Marin je divan dečko, ljubazan jednostavan, skroman. Jednostavno ga morate voljeti

– rekla je za Story raznježena majka Marinove djevojke Kristine s kojim tenisač dijeli sve sretne trenutke.

Vrijeme bezbrižnog ispijanja kave na terasi uskoro bi mogla biti prošlost

Trebalo nam je godinu dana, ako ne i malo više, da pronađemo način da funkcioniramo kao par, ali važno je da u međuvremenu nismo pomišljali odustati jedno odrugoga, što je danas česta pojava – rekao je iskreni Marin.

Marin Čilić i Kristina Milković zajedno četiri godine, cura odličnim završila psihologiju i politologiju (Severina misli da je to vrsta bolesti), uz nju se ne vežu nikakvi skandali i rijetko je ( barem dosad) bila u medijima, uz sve to je i vrlo zgodna.

Fotografija nakon koje su se i strani mediji zaljubili u Kristinu Milković

U potrazi za zanimljivim pričama novinari su posjetili i  njenu majku, buduću Marinovu punicu Dragu Milković. Gospođa Milković je za Story je opisla svog budućeg zeta kao odličnog momka koji obožava njenu kći:

Na svečanosti u HNK

– Divan je dečko, ljubazan, jednostavan i skroman, čime me i oduševio. Jednostavno ga morate voljeti. Mojoj Kristini ništa nije teško napraviti za Marina, kao ni njemu za nju. To je pokazatelj koliko se vole i poštuju. Marin bi za Kristinu skinuo zvijezde s neba, to je ljubav, rekla je Kristinina majka.

Otkako su zajedno, rekla je, tenis joj je najdraži sport, a Marin omiljeni tenisač.

 

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

7 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

10 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

11 sati prije