Kategorije Lifestyle

Šest zanimljivosti o osobama rođenima u srpnju

Širi dalje

Počeo je srpanj, a dok svi rođeni u ovom mjesecu pripremaju rođendanske proslave, mi smo provjerili o kakvim se osobama radi.



U nastavku pročitajte sedam osobina osoba rođenih u srpnju, piše zadovoljna.hr

1. Posebne su na svoj način

Osobe rođene u srpnju imaju divnu osobnost zbog koje se ističu u gomili. Šarmantne su i gledaju svijet na jedan svoj, poseban način.

2. Veliki su optimisti

Možda je do ljeta i sunca, ali osobe rođenen u srpnju uvijek traže pozitivnu stranu svega. Ako se oko njih događa stotinu stresnih situacija, one će naći onu jednu lijepu stvar koja će im izmamiti osmijeh na lice. Osobama rođenima u srpnju časa je uvijek napola puna.

3. Dobro barataju emocijama

Prema jednoj studiji provedenoj u Japanu, ljudi rođeni ljeti su mirniji i učinkovito kontroliraju emocije i sposobni su mirno i sabrano izabrati smjer djelovanja tijekom sukoba. Osim toga, odlične su kada je u pitanju planiranje budućnosti.

4. Obitelji im je jako bitna

Osobama rođenima u srpnju obitelj jako puno znači i vrlo često im je glavni prioritet. Jako su brižne i zaštitnički nastrojene prema svojim najbližima.

5. Imaju odličan smisao za humor

Bez da se imalo trude, osobe rođene u srpnju imaju odličan smisao za humor, a dio tog humora je i sarkazam. U njihovom društvu zagarantiram vam je neprestani smijeh.

6. Osjetljive su

Radi se o vrlo osjetljivim i emotivnim osobama koje se najviše boje toga da će ih netko povrijediti. Zato u sve svoje odnose ulažu velik trud kako se takvo nešto ne bi dogodilo. Kada osjete da svom partneru mogu vjerovati, tek tada se u potpunosti oslobađaju i posvećuju u potpunosti.

Megy M. /Foto:pixaby

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi horoskop

Najnovije

Dani armenske kulture. U subotu u Zagrebu misa na armenskom jeziku

Dane armenske kulture u Hrvatskoj organizirala je Armensko – hrvatska zajednica,  pokrovitelj je  Veleposlanstva Republike…

11 sati prije

Milanović Litre tvrdi da je pokraden! DIP objavio da nije glasao sam za sebe

Marko Milanović Litre, zastupnik Hrvatskih suverenista koji nije izabran u novi saziv Sabora, tvrdi da…

12 sati prije

Gordan Malić: Treba li Hrvatska financirati tjednik Novosti?

Novosti su politički i društveni tjednik Srba u Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu. Izdaje ga…

13 sati prije