Kategorije Magazin

Balašević u Istri kupio vilu! Iskeširao više od 3 milijuna kuna

Širi dalje

Balašević je vilu u naselju na brežuljku, 400 metara udaljenu od Brtonigle, kupio preko tvrtke Balbelo, čiji je direktor njegova kći. To je učinio kako bi vjerojatno platio manji porez.


Novosadski kantautor Đorđe Balašević, koji je prije punih 41 godinu u pjesmi o Katrin opjevao Istru, odlučio je u mjestu Brtonigla kod Umaga kupiti vilu.piše 24 sata,

Luskuzno zdanje ima malo više od 200 četvornih metara i velike je okućnice s parkiralištem i garažom za dva automobila. Sama se vila sastoji od golemog dnevnog boravka, četiri spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama, vanjskom i unutarnjom kuhinjom, a uz sve to treba naglasiti kako ima i bazen od 40 četvornih metara, saunu, jacuzzi, podno grijanje…

U Brtonigli svi znaju da je kupac jedne od tek nedavno sagrađenih vila upravo poznati pjevač, no nitko nije znao ili želio potvrditi tu informaciju. No odali su da je u lokalnom restoranu nedavno objedovao upravo Balašević.

Balašević je vilu u naselju na brežuljku, 400 metara udaljenu od Brtonigle, kupio preko tvrtke Balbelo, čiji je direktor njegova kći. To je učinio kako bi vjerojatno platio manji porez.

Vila s bazenom kakvu je u Brtonigli kupio Balašević realno stoji između 300 do 350 pa do maksimalnih 450 tisuća eura, no kažu nam kako bi ista, po principu ključ u ruke, mogla stajati i duplo više,

U neposrednoj blizini vile nalazi se i poznati Prirodni park Škarline pa će pjevač moći uživati u netaknutoj prirodi. Prošetati se može doslovno preko brda u neku od istarskih konoba.

Ako se želi okupati u moru, dovoljno mu je automobilom se odvesti svega šest do osam kilometara i eto ga na plaži. Dakako, i za bijeg u civilizaciju ništa lakše, dva do tri kilometra dalje već je na Istarskom ipsilonu koji vodi prema Sloveniji ili unutrašnjosti Hrvatske, pišu 24 sata.

R.I./Foto: ras

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

7 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

7 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

7 sati prije