Kategorije Magazin

CRO zvijezda 90-ih: “Živjet ću u prirodi u kući od gline, slame i drva”

Širi dalje

Pjevačica Ivana Banfić na svom se Instagram profilu pohvalila novom kućom u blizini rijeke Kupe sagrađenom od gline, slame i drva.



Neobična kuća Ivane Banfić u kojoj uživa sa sinom Janom i suprugom Krunom nastala je po uzoru na kuće u Indiji. Ivana se odavna već zaljubila u Indiju i tamošnji način života pa je atmosferu prenijela i ovdje. Uz svoju kućicu Ivana je komentirala:

– Da mi je netko rekao prije 11 godina kada sam prvi put posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala: gline, slame i drva; rekla bih mu ‘ma daj, možeš misliti’.

Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi, kraj rijeke Kupe, u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore.

Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno negdje tamo gore. Ivana je doživjela duboko prosvijetljenje pa na svojim profilima na društvenim mrežama često objavljuje svoje oduševljenje s životom i prirodom oko sebe:

– Duboko u sebi osjećam i vidim da se mijenjam, postajem sve senzibilnija. Vidim duboku povezanost sa životinjama i prirodom. Upoznajem sebe.. spoznajem istinsku sreću i onu pravu ljubav koja nije vezana na nikoga posebno i za ništa vanjsko.. Ona je tu oduvijek i biti će zauvijek tu u meni.

Mnogi su joj u tome poželjeli sreću. “Život je savršen kad je skroman i jednostavan i kad živimo u skladu s prirodom. Mnogi ljudi to ne doživljavaju i bez obzira na materijalno što imaju i bez obzira tko su, nažalost su frustrirani i nezadovoljni.

Svaka čast, Ivana, to je život i prava stvar, uživaj u životu i sve najbolje”, “divimo ti se Ivana”, “savršeno, samo priroda”, neki su od komentara.

Megy M. /Foto:Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

51 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije