Kategorije Magazin

Danijela Martinović opet ljubi, njezin novi momak je policajac

Širi dalje

Splitska pjevačica nakon prekida dugogodišnje veze s kolegom Petrom Grašom, ponovno je sretna i zaljubljena, a muškarac zaslužan da se Danijeli Martinović vratio osmijeh na lice kriminalistički je inspektor



Pjevačica Danijela Martinović (51) nakon prekida s Petrom Grašom (46) započela je šuškanja o tome ima li novu ljubav u svome životu. Govorilo se da je riječ o zaposleniku policije, a ekskluzivno za Gloria.hr pjevačicae otkriva da je  njezino srce osvojio je kriminalistički inspektor Josip Plavić.

Josip od Danijele je mlađi dvije godine, a kako piše Gloria.hr, prvi susret bio je profesionalan, ali se ubrzo rodila ljubav.

”Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi.

Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove”, rekla je za Gloriju.

Ima li tu temelja za scenarij nekog ljubavnog filma?

“Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena.”

Danijela je s pjevačem Petrom Grašom u vezi bila oko 25 godina, a prekid su objavili u svibnju 2021. Malo nakon toga doznal na ljeto su dočekali i svoje prvo dijete, kćerkicu Albu.  Mnogi su nakon toga priželjkivali novu ljubav našoj pjevačici, a ona je sve dosad vješto skrivala ove vijesti.

Megyx M./Foto: Instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

4 sata prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

10 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

10 sati prije