Kategorije Magazin

Dodigova teniska partnerica dolazi u Međugorje: “Izrazila je želju!”

Širi dalje

Ivan Dodig i Latisha Chan, nakon dva zaredom osvojena Roland Garrosa,  osvojili su i Wimbledon i pokazali se kao odličan teniski par. Nakon Londona sprema se i velika fešta u njegovom rodnom Međugorju.



Čestitke stižu i u obitelj Dodig u Međugorje. Najčešće ih prima Ivanov otac Tomislav

–  Dok su mnogi ulagali u hotele, Marinov otac Zdenko i ja ulagali smo u djecu”, rekao je za 24sata Tomislav Dodig, Ivanov otac.

– Gledali smo meč u jednom kafiću. Bili su tu i Ivanovi prijatelji. Proslavili smo pobjedu. Dobar je bio i u nastupu parova, a presretan sam zbog njegovog trećeg osvojenog Grand Slama u mixu – kazao nam je Dodigov otac Tomislav.

Tajvanka Latisha Chan (29) koja u u paru s hrvatskim tenisačem Ivanom Dodigom (34) ‘drma’ u konkurenciji mješovitih parova  oduševljeno je dijelila fotografije na društvenim mrežama, a uskoro bi, poput mnogih poznatih sportaša, mogla podijeliti i fotografiju iz Međugorja.

– Izrazila je želju da bi došla, razgovarali smo o tome, ali se nadam kako će prije dolaska u Međugorje njih dvoje kompletirati sva četiri Grand Slama pa da onda napravimo veliku feštu – optimistično najavljuje Tomislav Dodig.

– Imao dva Ronald Garrosa, imamo  Wimbledon, imamo Marinov  US Open, još nam treba Australija pa će Međugorje imati sva četiri Grand Slama, pojašnjava Tomislav.

Megy M. /Foto:Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Krasnec: Milanović je uporno demantirao, a kad je ulovljen u laži, zašutio je!

Novinar Večernjeg lista Tomislav Krasnec, autor knjige “Neprijatelji iz čista mira”, gostovao je u emisiji HTV-a…

17 minuta prije

Autor knjige o Milanoviću i Plenkoviću otkrio trenutak koji je odredio njihov odnos

Kada je krenulo neprijateljstvo između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića? Jesu li i u mladosti…

1 sat prije

Vesna Vučemilović: Nikad, ali baš nikad, neću dati glas za SDP i Možemo

Hrvatskih suverenisti održali su sjednicu Predsjedništva stranke na temu formiranja saborske većine nakon parlamentarnih izbora.…

3 sata prije