Kategorije Magazin

Emotivan oproštaj Maje Šuput od oca Borisa: ‘Uživaj u slobodi, dragi tata’

Širi dalje

Boris Šuput prije 16 godina doživio je tešku prometnu nesreću od koje se nikad nije u potpunosti oporavio. Posljednje tri godine bile su najteže – napisala je u oproštaju Maja Šuput.



Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se oprostila od svog oca Borisa koji je preminuo nakon duge bolesti.

Boris Šuput bio je Majin menadžer na početku karijere i zaslužan je što je uopće počela pjevati. Osim Maji, bio je menadžer brojnih drugih estradnih zvijezda. Brinuo je o karijerama Jasmina Stavrosa, Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Danijela Popovića.

Krajem prosinca 2002. doživio je tešku prometnu nesreću od koje se nikada u potpunosti nije oporavio.

“Jučer smo na posljednji počinak ispratili mog tatu. Nakon preduge i preteške bolesti konačno se riješio bolnica, nepokretnosti, cjevčica…

Riješio se zla koja ga je prikovala za krevet i života kojeg nitko , baš baš nitko nikada ne bi smio ni na dan doživjeti. Bio je bolestan posljednjih 16 godina od koje posljednje 3 želim izbrisati iz pamćenja jer je preteško. Sada je konačno slobodan, konačno svoj.

Ako stvarno postoji ( a trenutno u potpunom uvjerenju da postoji) drugi svijet onda je on sad već u uredu i dogovara gaze i koncerte.

Gore bi moglo postati jako veselo. Moga oca svi znaju kao managera koji je zario i palio sve do kobne 2003. On je obožavao svoj posao i svoj način života koji je bio akcija non stop. Bio je muškarac koji je svaki dan u košulji, sakou, čistom kosom, parfem koji se osjećao još cijeli dan u ulazu kad bi on prošao…”

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Srušen svjetski rekord u skijaškim skokovima. Pogledajte let od 291 metara

Japanski  skijaš-skakač Ryoyu Kobayashi postavio je na Islandu neslužbeni svjetski rekord preletjevši 291 metar, što…

49 minuta prije

Jurčević: ‘Vidim se kao ministra kulture, Hasanbegović nije u igri’

Pregovori za formiranje nove parlamentarne većine i nove vlade nastavljaju se u ponedjeljak, a još…

2 sata prije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

3 sata prije