FOTO: Srpski mediji objavili sedam novih fotografija gole Severine

listopad 2, 2018 maxportal
Share Button

Nakon što su javnost krajem kolovoza šokirale eksplicitne fotografije Severine, na internetu su se pojavile nove fotografije na kojima na kojima pjevačica pozira na krevetu i u kupaonici.Isti slučaj se dogodio i u kolovozu, a povodom te afere Petrović je rekao kako je sumnjivo da se sve to događa nakon što je Severina Kojić pobijedila u sudskim postupcima.

– Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Poduzete su sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa – rekao  je tada menadžer Petrović i poduzeo sve prave radnje mogućnosti da se fotografije uklone.

Fotografije su se munjevito proširile društvenim mrežama i portalima, a postavlja se pitanje tko ih je pustio u javnost.

Ako su autentične, a očito je da jesu, nekoliko je mogućnosti. Jedna je da su joj fotografije ostale na nekom starom mobitelu kojeg se ona riješila, a netko drugi ga se dokopao i onda ih podlo iskoristio bez njezinog pristanka.

Druga je da je netko hakirao njezin postojeći mobitel ili računalo i ukrao joj fotografije iz njezinih foldera ili baza fotografija.

U oba ta slučaja bila bi riječ o kaznenom djelu.

G. Matković/Foto:Twitter

 

Komentari
Share Button