Kategorije Magazin

Insajderi tvrde: Čim napuste Bijelu kuću Melania se razvodi od Trumpa

Širi dalje

Nakon što je Donald Trump izgubio izbore, mnogi se pitaju što će on sad napraviti, ali i što će napraviti njegova supruga Melania. Hoće li Trump nakon izbora izgubiti i ženu, pitanje je koje postavljaju strani mediji.



Nakon njegove pobjede na predsjedničkim izborima 2016. pisalo se da je Melania briznula u plač.

“Nikad nije očekivala da će pobijediti”, rekla je medijima njena prijateljica.

No, čak pet mjeseci nije se htjela preseliti iz New Yorka iz Washington nakon što joj je muž ušao u Bijelu kuću. Pravdala se tada da želi ostati u New Yorku dok njihovom sinu Barronu ne završi škola, no šuškalo se da joj je trebalo pet mjeseci da s Trumpom ispregovara da Barron dobije jednak dio nasljedstva kao njegova ostala djeca.

Te je priče nedavno potvrdila njena bivša prijateljica i savjetnica prve dame Sjedinjenih Država, Stephanie Winston Wolkoff, s kojom je Melania inače i u privatnom životu bila jako dobra, a nakon afere s pranjem novca dobila je otkaz i zabranu prilaza Bijelog kući, a time je prekinuto i 15 godina dugo prijateljstvo.  Wolkoff je medijima ispričala da bračni par Trump ne spava u istoj spavaćoj sobi u Bijeloj kući te da je njihov brak “transakcijski”.

Njegova bivša suradnica Omarosa Manigault Newman tvrdi da je njihov 15-godišnji brak gotov.

Kako su Omarosa i Stephanie Wolkoff ispričale za Daily Mail, Melania jedva čeka izlazak iz Bijele kuće. Prema njihovim riječima, razvod od Donalda je sve bliže. ‘Melania broji minute do njegovog odstupanja s mjesta predsjednika kako bi se mogla razvesti. Kada bi ga pokušala poniziti i ostaviti dok je još uvijek predsjednik, pronašao bi način da ju kazni’, rekla je Omarosa jučer. Obje se slažu u jednome – njihov brak bio je ‘transakcijski’.

Stephanie Wolkoff je cijelu svoju istinu odlučila ispričati kroz knjigu ‘Melania i ja’.

“Oni nisu iskreni ni lojalni, uništit će vas ako im je to potrebno. Ja sam napravila grešku koja mi je promijenila život. Nastavila sam raditi za Melaniju i u Bijeloj kući iako je okruženje bilo toksično jer sam vjerovala da mogu učiniti nešto. Ne ponavljajte moje greške. Ameriko, probudi se”‘, samo je jedan dio spomenute knjige.

Unatoč hladnim odnosima u javnosti, 50-godišnja Melania tvrdi da ima odličan odnos s 24 godine starijim suprugom. On pak tvrdi da se nikad ne svađaju.

Trumpova druga supruga Marla Maples potpisala je predbračni ugovor po kojem nije smjela davati negativne intervjue o njemu ni pisati autobiografiju o njihovom braku. Pretpostavlja se da je sličan ugovor potpisala i Melania.

Iako se o njihovom razvodu pričalo u nekoliko navrata, ovaj bračni par nikada nije priznao da imaju problema. Na društvenim su se mrežama kroz vrijeme razvijale mnoge teorije zavjere, a jedna je čak isticala kako je Melania pod prisilom u Bijeloj kući.

Neki su smatrali da je jedan od velikih dokaza i činjenica da je na velikim događanjima, pred kamerama odbijala prisne dodire sa suprugom.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi melania trump

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

3 sata prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

6 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

7 sati prije