Kategorije Magazin

Kekin i Bajaga nakon braniteljske zabrane objavili spot, pogledajte jesu li pogodili metu

Širi dalje

Mile Kekin prije tjedan dana objavio je solo album Kuća bez krova, na kojem se nalazi i pjesma “Atlantida”, koju je snimio s Momčilom Bajagićem Bajagom.



Iako je pjesma objavljena prije nekoliko dana, Kekin je na Facebooku otkrio da je i snimljen spot.

“Svi vi koji ste se zakačili na Atlantidu, dolje vam je igrani strip što ga Fiket nacrtao. Čovjek ima lošu naviku (čitaj Bad Habit) da često pogodi metu. Uživajte jer i ja sam”, poručio je.

Hladno pivo i Bajaga spojili su se ljetos, nakon što je Bajagin nastup na Danima piva otkazan zbog pritiska karlovačkih braniteljskih udruga, a netko je najavio da će umjesto njega nastupati Hladno pivo. Dečki su čim su doznali za nenadani koncert poručili da nemaju nikakvu namjeru nastupati.

“Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: ‘Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli!!'”, napisali su na službenom Facebook profilu Hladnog piva uz pjesmu Bajage i Instruktora Ovo je Balkan.

Dodali su i da “piju pivo na lokaciji Sjeverna Koreja”.

Nakon toga najavljeno je da bi mogli surađivati s Bajagom, a njihovi obožavatelji su nakon manje od dva mjeseca dobili zajedničku pjesmu na Kekinovom solo albumu.

Megy Matičić/Foto:promo


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Milanović: Hvala i slava partizanima!

U selu Lipa, na sjeverozapadu Primorsko-goranske županije, u blizini granice sa Slovenijom, danas je komemorativnim…

1 sat prije

Španjolci pišu: Modrić je donio odluku! Zna se gdje želi igrati sljedeće sezone

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i 'desetka' madridskog Reala aktualni ugovor s kraljevskim klubom…

2 sata prije

Gvardiol otkrio najstresniji detalj karijere: “Tresao sam se kao prut. Bilo je, uh…”

Joškp Gvardiol je dao interevju za službene kanale društvenih mreža Manchester Cityja. U intervjuu je…

2 sata prije