Kategorije Magazin

Kolinda proslavila rođendan, fanovima opisala kako ga je dočekala

Širi dalje

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović  je 29. travnja proslavila 56. rođendan, a kako ga je dočekala otkrila je svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.



Uz fotografiju na kojoj pozira u omiljenoj, maslinasto zelenoj parki, Kolinda Grabar Kitarović zahvalila se svima na ‘lijepim željama i pozitivnim vibrama’ u povodu 56. rođendana.

“Još jedan u nizu radnih rođendana, sa zrakoplova na zrakoplov, na putu, ali uz želje dobrih ljudi kao da je prava rođendanska zabava! Zato uzvraćam najljepšim željama!”

“Svima vama koji ste me se danas sjetili, velika hvala na lijepim željama i pozitivnim vibrama! Još jedan u nizu radnih”, napisala je bivša hrvatska predsjednica.

Svima vama koji ste me se danas sjetili, velika hvala na lijepim željama i pozitivnim vibrama! Još jedan u nizu radnih…

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićPonedjeljak, 29. travnja 2024.

Grabar-Kitarović u posljednje vrijeme sve više pažnje privlači i svojom vitkom linijom, a pratitelje s vremena na vrijeme iznenadi i pokojom fotografijom iz arhive. Na 15. obljetnicu ulaska u NATO pokazala je kako je nekad izgledala.

“Prije točno 15 godina imala sam čast kao hrvatska veleposlanica u SAD-u položiti hrvatski instrument ratifikacije Sjevernoatlantskog ugovora, čime je Hrvatska postala članicom NATO-a.

Nakon obrane naše slobode, Hrvatska  je time dugoročno ojačala svoju sigurnost u savezu demokracija”, napisala je na Facebooku. S tog događaja je podijelila fotografiju iz njene “crvene faze”.

Grabar Kitarović je prije nekoliko sudjelovala je na konferenciji ‘Djeca u sportu – šampioni u životu’ u organizaciji Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatskog judo saveza, a za tu priliku odabrala je još jedan upečatljiv poslovni look vješto balansirajući između poslovne elegancije i klasike.

Megy M. /Foto: press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zabranjivani odgovor Ivana Meštrovića Srbima i četnicima oko Jasenovca

Objavljujemo  dopis kipara Ivana Meštrovića upućenog  1950. godine Adamu Pribićeviću povodom "Memoranduma o zločinima genocida…

10 sati prije

Kolakušić će imati svoj klub u Saboru. Čine ga tri ‘antiprotivna’ zastupnika

Mislav Kolakušić imat svoj klub zastupnika u Hrvatskom saboru kojeg čine suverenist Marijan Pavliček, bivši…

13 sati prije

Članice EU-a žele spasiti Zakon o prirodi, akciju vodi Irska

Skupina 11 zemalja predvođena Irskom, pokrenula je posljednji pokušaj izglasavanja zakona EU-a za obnovu oštećene…

14 sati prije