Kategorije Magazin

Među hrvatskom elitom zvijeda večeri bila je Slavonka Ružica Maurus

Širi dalje

Talentirana i vro prezentna Ružica Maurus ostavila je bez teksta publiku u studiju jednako kao i onu pred malim ekranima, što stasom, što glasom. Ali i krasnom haljinom u kojoj je Ružica izgledala kao u rečenici “I Bog stvoru ženu”.



U izravnom televizijskom prijenosu na HTV 1, održana je sedma po redu dodjela najveće medijske nagrade u zemlji, Zlatni Studio. Proglašeni su najbolji od najboljih u kategorijama Televizija, Film, Radio, Kazalište i Glazba, a mnogima je za oko zapela djevojka koja je proglašena za najbolje novo lice u kazalištu i filmu – Ružica Maurus.

Talentirana Ružica ostavila je bez teksta publiku u studiju jednako kao i onu pred malim ekranima, što stasom, a što glasom.

Ružica je zapanjila i glazbenu divu Terezu Kesoviju kada je, zajedno s Jelenom Miholjević i Fabijanom Pavlom Medvešekom, otpjevala njezine legendarne hitove. Izraz lica neponovljive Tere govorio je sam za sebe, a publika ju je nagradila ogromnim pljeskom.

Čini se da glazbena diva ima dostojnu nasljednicu ako se jednog dana odluči napraviti zaokret u karijeri.

– Jako sam se razveselila kad sam vidjela da sam uopće nominirana, a posebno da sam ušla u finale. Kad mi je ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Neferović čestitala na nominaciji, prvo sam mislila da su se nešto zeznuli, a onda sam bila jako sretna i iznenađena što sam nominirana i što me je žiri prepoznao. Jako mi je draga ta uloga, a ujedno je i moja prva glavna rola. Još sam je radila u svom kazalištu, u rodnom gradu, i to mi jako puno znači. Pamtit ću nominaciju do kraja života – rekla je  mlada glumica.

 

Nakon pobjede pohvalila se da je  prije tri dana postala teta i nagradu posvetila nećakinji pa se našalila

–  Ovu nagradu sam dobila jer moja najuža rodbina broji 78 članova i svi su glasali. U nedjelju sam postala teta i nagradu posvećujem  svojoj nećakinji Mari koja je rođena prije  tri dana.

Najljepši trenutak večeri  možete vidjeti od 1:40:56

Megy M. /Foto: cropix


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Severina zaratila s poznatim svećenikom. “Imala sam dobar seks, što i tebi želim!”

Severina  je  na društvenim mrežama pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj. Njezin…

22 minute prije

Josipa Rimac podnijela četiri ‘paprene’ tužbe protiv Jutarnjeg lista

Josipa Pleslić bivša Rimac, podigla je četiri tužbe protiv nakladnika Jutarnjeg lista u kojima traži…

6 sati prije

Anto Đapić: “Pola veka Srbadija čeka…”

Vučić i beogradska čaršija, kao zadnje kukavice, kriju se iza leđa male Crne Gore, a…

11 sati prije