Kategorije Magazin

Mladence na ovu fotku nagovorila njena majka, fotograf se čudi: Šta je tu uvredljivo

Širi dalje

Fotografije su danas postale jednom od najvažnijih stavki vjenčanja, a mnoge mladenke uopće ne razmišljaju o cijeni kada je riječ o fotografima već žele imati najljepšu moguću uspomenu na taj dan. Hoće li moći pokazati djeci i unucima?



No, ono što je učinio jedan par iz Nizozemske ne viđa se često.

Za razliku od uobičajenih fotografija s vjenčanja, ovaj par odlučio je napraviti nešto drukčije. Da stvar bude još čudnija, ideju za fotografiju dala je mladoženjina majka.

Fotograf Michel Klooster par je snimio u šumi među drvećem, ali u pozi primjerenijoj pornografskiom časopisima nego slikama tek vjenčanog mladog para.

Mladenka je, naime, kleknula u vjenčanici dok mladoženja ispred nje stoji spuštenih hlača pa izgledaju kao da ga ona oralno zadovoljava. Par to, naravno, ne radi već samo pozira, no fotografija je ipak mnoge prevarila.

– Neki mladenci ne mogu dočekati da zabava završi kako bi uživali u bračnoj noći. Srećom, već su izmijenili zavjete i službeno su vjenčani – napisao je pod fotografiju nizozemski fotograf.

Nakon što je podijeljena na društvenim mrežama, zaradila je brojne lajkove, a fotograf Klooster već je dobio tri zahtjeva od mladenaca da ih snimi u istoj pozi.

– Svi koji misle da je ovo uvredljivo još žive u 1996. godini. Ovo su zanimljive fotografije koje će i za deset godina zabavljati mnoge – kaže fotograf.

Mi bi smo dodali, kad nemaš talenta, skini se gol, svi će te vidjeti. Mladneka će jednog dana imati što pokazati djeci i unucima.

Megy M./Foto: facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

36 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije