Kategorije Magazin

Mojmira Pastorčić otkrila rituale prije svake emisije: Obično ga ukradem kolegici

Širi dalje

Voditeljica Mojmira Pastorčić progovorila je o tome u čemu je tajna uspjeha RTL Direkta te o svojim malim ritualima koji joj pomažu da smanji nervozu i opusti se prije emisije.



“Mislim da je tajna RTL Direkta to što u njemu svi sudjeluju; i najmlađa novinarka Darinka, koja vidi negdje neku zanimljivu vijest, i producentica Antonija koja ima neko poznanstvo, negdje od nekog nešto može nabaviti…

Mi smo mali tim u kojem svi sudjeluju i svi zapravo osjećaju tu emisiju kao svoju”, rekla je voditeljica u videointervjuu zRTL.hr.

“U tom slučaju svi pristupaju s entuzijazmom i voljom i mislim da je zato Direkt uspješan. Dosta smo bliski međusobno zato što stvarno jako mnogo vremena provodimo zajedno. Po 11 sati smo zajedno, to znači da skupa i piješ kavu i jedeš ručak, jadaš se… Znaš koliku nekome dijete ima dioptriju i koje mu pas ima bolesti… Znači, apsolutno smo bliski”, dodala je.

Ritual prije Direkta

Uskoro će u potpunosti preuzeti vođenje RTL Direkta, a prisjeća se da joj je ruka bila potpuno znojna od treme dok ju je pružala gostu u prvoj emisiju koju je vodila. Danas više tih problema nema, a u borbi protiv treme pomaže joj i jedan mali ritual prije svake emisije.

“Trudim se uvijek prije emisije popiti čaj jer imam problema s promuklim glasom i uvijek ga popijem, međutim u zadnje vrijeme često nemam čaja i onda ga kradem tamo iz ladice u Prognozi. Nisam nikad to priznala Damjani Ćurkov, ali ako ovo gleda, onda će možda shvatiti gdje je taj planinski čaj nestao”, rekla je Mojmira.

Megy M. /Foto:rtl


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

7 minuta prije

HDZ nastavlja provocirati Milanovića: Vrhovni šarlatan bezočno laže!

HDZ nastavlja s provociranjem predsjednika RH Zorana Milanovića na Facebooku, na što on ne reagira…

35 minuta prije

Javio se Pupovac: Neću dopustiti da nas ponižavaju

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti…

49 minuta prije