Kategorije Magazin

Na sunčanom odmoru: Real gubi bodove, a obitelj Modrić uživa u Dubrovniku

Širi dalje

U pauzama između utakmica naš najpoznatiji nogometaš Luka Modrić uživa sa suprugom Vanjom i obitelji u sunčanom Dubrovniku.



Luka Modrić (33) trenutno pauzira utakmice s Real Madridom, zbog dva žuta kartona propustio ogled s Gironom, klubom iz Katalonije, koji je u Madridu uzeo sva tri boda (1:2)

I dok brojni nogometaši na odmor odlaze u inozemstvo, obitelj Mudrić zaputila se na Jadransku obalu.

Hrvatski nogometni reprezentativac na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa suprugom Vanjom te sinom Ivanom i kćeri Emom. U pozadini se vide poznate Dubrovačke gradske zidine, a brojni obožavatelji komentirali su kako je pogled predivan.

U Dubrovniku obitelj je jela u restoranu Pantarul gdje su uživali u dalmatinskim specijalitetima.

Luka često naglašava kako mu je obitelj velika podrška, a kako bez supruge Vanje ne bi bio tu gdje je.

– Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim ‘Moraš više pucati’, a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat – ispričala je jednom prigodom Vanja, za koju mnogi njihovi prijatelji kažu da je i prije poznanstva sa slavnim reprezentativcem bila ‘pristojna i ljubazna djevojka za koju se ne može reći da je ‘klasična žena nogometaša’.

Osim što je po mnogočemu netipična, Vanja je i jedna od rijetkih žena koja sve utakmice snima da joj se muž lakše prisjeti gdje je netko slab a gdje jak, kao i na čemu bi sam u igri morao poraditi.

Mnogi koji ih poznaju misle da upravo te snimke našem navalnom igraču pomažu u nogometnoj karijeri. Još i prije nego su se Modrić i Vanja oženili, ona je priznala da je najveći kritičar igre našeg broja 10.

Vanja Bosnić je Luku upoznala i zaljubila se u njega kad je on imao samo 19, a ona 24 godine.

I iako se par upoznao u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, za prospektivnog je nogometaša Vanja mogla čuti i prije, s obzirom da je često navraćala u prostorije NK Dinama. Njena je majka radila je kod Zdravka Mamića kao šefica računovodstva.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Luka Modrić

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

5 sati prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

6 sati prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

6 sati prije