Kategorije Magazin

NAKON SEX SKANDALA NOVA SRAMOTA: Reprezentativac BiH prenoćio u zatvoru

Širi dalje

Ognjen Vranješ, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i glavni akter medijskog sex skandala sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom, sinoć je uhićen na aerodromu u belgijskom gradu Charleroi.



Vranješ je uhićen nakon što se vraćao iz Banje Luke u Belgiju.

”Jedna je osoba tvrdila da je nogometaš Anderlechta, ali nije imala dokaze za to. Stoga je priveden u migrantski centar dok se ne riješi njegova situacija”, prenose mediji u BiH izjave lokalne policije.

Vranješ je udaljen iz prve momčadi belgijskog kluba zbog loše forme, ali i skandala koji su ga pratili. Prvo je buknuo sukob u reprezentaciji BiH zbog tetovaže četničkog zločinca iz 2. svjetskog rata, a nedugo zatim punio je trač-rubrike zbog seks-skandala sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Za vrijeme reprezentativne stanke dobio je slobodno i vrijeme odlučio provesti u rodnoj Banjoj Luci s obitelji i prijateljima. U u ponedjeljak se uputio na let za Belgiju, a po slijetanju u zračnu luku u Charleroiju uhićen je jer mu je istekla dozvola boravka.

Policija je potpisala izjavu kako će ga prema proceduri vratiti u BiH. Međutim, tu večer nije bilo letova za Banja Luku pa je u svojstvu izbjeglice prebačen u obližnji zatvoreni centar u Steenokkerzeeju

https://twitter.com/CIREasbl/status/1110828751770783744?ref_src=twsrc%5Etfw

Budući da BiH nije u Europskoj uniji, morao je sa sobom imati važeću vizu ili dokument o dozvoli boravka. On je to imao, ali mu je dokument prošlog mjeseca istekao. Cijela zavrzlama riješila se u utorak ujutro, policija ga je pustila i priključio se treninzima Anderlechta u Bruxellesu.

Zanimljivo, dogodilo se to nedugo nakon što se oglasio na društvenim mrežama poslije remija BiH protiv Grčke.

“Ovo samo u Bosni ima, da sam ja glavni krivac što je utakmica završila 2:2”, napisao je Vranješ, što su mnogi protumačili kao poruku izborniku Robertu Prosinečkom, koji ga je izbacio iz reprezentacije.

Megy M. /Foto:Screenshot

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

2 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

3 sata prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

4 sata prije