Kategorije Magazin

NAVIJAČI SU KLEČALI I MOLILI: Bolan prizor djevojčice koju je pogodila baseball loptica

Širi dalje

OKRVAVLJENU djevojčicu odnijeli su na nosilima sa stadiona Yorka Yankeesa na bejzbol utakmici u New Yorku između domaćih Yankeesa i Minnesota Twinsa. U lice je pogođena lopticom brzinom 200 km na sat.



Domaći igrač Todd Frazier palicom je opalio loptu koja je ogromnom brzinom, od gotovo 200 kilometara na sat, pogodila djevojčicu koja je na tribini bila u društvu bake i djeda. Čim je loptica  udarila djevojčicu gledateljii u njenoj blizini bili su svjesni ozbiljnosti situacije, mahali su i dozivali pomoć.

Susret je odmah prekinut jer djevojčica je krvarila. Mnogi gledatelji, ali i igrači u nevjerici su promatrali što se događa, plakali su i molili se.

https://twitter.com/JordanHeckFF/status/910589961929396224

Frazier je bio u potpunom šoku, kleknuo je, a video jasno prikazuje koliko mu je bilo teško gledati metež koji je nastao među gledateljima koji su nastojali pomoći nesretnoj djevojčici.

https://twitter.com/ScottWarner18/status/910626099779952640

– U tim trenucima sjetio sam se svoje dvoje djece. Nadam se da će djevojčica biti u redu. Još jednom se pokazalo kako bi stadioni trebali imati zaštitnu mrežu baš na svim dijelovima tribina – poručio je Frazier.

Djevojčica je na kraju je prevezena u bolnicu, susret je nastavljen, a na press konferenciji nakon utakmice objavljeno da su ozljede sanirane i da se djevojčica oporavlja.

U SAD-u se godišnje oko 1750 gledatelja ozlijedi bejzbol lopticama pa se nakon ovog slučaje otvorila rasprava o zaštiti gledatelja na bejzbol utakmicama.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Milanović: Hvala i slava partizanima!

U selu Lipa, na sjeverozapadu Primorsko-goranske županije, u blizini granice sa Slovenijom, danas je komemorativnim…

4 sata prije

Španjolci pišu: Modrić je donio odluku! Zna se gdje želi igrati sljedeće sezone

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i 'desetka' madridskog Reala aktualni ugovor s kraljevskim klubom…

4 sata prije

Gvardiol otkrio najstresniji detalj karijere: “Tresao sam se kao prut. Bilo je, uh…”

Joškp Gvardiol je dao interevju za službene kanale društvenih mreža Manchester Cityja. U intervjuu je…

5 sati prije