Kategorije Magazin

OBITELJSKE NEVOLJE! Luka Dončić tužio majku jer ga nije poslušala

Širi dalje

Slovenski košarkaš Luka Dončić, velika zvijezda Dallas Mavericksa, nalazi se u središtu obiteljske drame oko vlasništva nad svojim brendom koji kontrolira njegova majka, Mirjam Poterbin, objavio je poznati NBA insajder Marc Stein.



Kako pišu svjetski mediji, ovaj je korak samo posljednji u košarkaševim višemjesečnim nastojanjima za povratkom kontrole nad svim brendovima koji nose njegovo ime, a trenutačno su u vlasništvu njegove majke.

Zvijezda Dallas Mavericksa podnijela je zahtjev uredu za patente SAD-a (USPTO) u kojem traži poništenje registracije zaštitnog znaka ‘Luka Dončić 7’, koji je u vlasništvu njegove majke Mirjam Poterbin, potvrdili su to iz odvjetničke kuće Brown Rudnick koja zastupa košarkaša, objavio je novinar Mark Stein.

Početak nesuglasica u obitelji Dončić potječe iz njegove rookie sezone u NBA (18/19). Tad je majci dao suglasnost da registrira njegovo ime kao zaštitni znak za brend.

U međuvremenu je očito promijenio mišljenje te je prošle godine na ljeto i pismeno zatražio poništenje suglasnosti koju je dao, ali a njegova majka nije željela da otkazati ga.

 

U novom zahtjevu stoji da Dončić nije povezan s tim brendom te da on ne odobrava predstavljanje proizvoda i usluga pod tim imenom. U tužbi se navodi da Dončić nije povezan sa tim brendom, da on ne odobrava stavljanje robe i usluga pod tim imenom.

Kako je objavio N1 Slovenija, prema slovenskoj javnoj evidenciji (Ajpes), tom kompanijom trenutno zajedno upravljaju 48-godišnja Mirjam Poterbin i direktor Boris Požeg.

Megy M. /Foto: Twitter


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Netko postavio kućicu na dječju plažu, sve ogradio i stavio natpis “Privatni posjed”

Uz plažu Valdarke na Velom Lošinju nikla je metalna ograda, a pored ograde netko je…

11 minuta prije

Maslinar uzvraća ljudima koji ga prijavljuju zbog gnoja: Dragi ilegalni graditelji…

Sandi Chiavalon, jedan od najpoznatijih istarskih maslinara, požalio se na Facebooku kako ga susjedi, za…

33 minute prije

Milanović će potpisat produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

2 sata prije