Kategorije Magazin

ODLAZAK ŽENE KOJU SMO VOLJELI: Čak su i Korneliju otjerali s HTV-a

Širi dalje

Nakon sedam sezona na HRT-u više nećemo gledati popularnu emisiju “Vrtlarica” koju vodi Kornelija Benyovsky Šoštarić. Svima omiljena urednica odlazi s Prisavlja.



‘Vrtlarica’ je tijekom sedam godina prikazivanja i oko 130 snimljenih emisija osvojila srca gledatelja u Hrvatskoj i regiji.

‘Suprug i ja smo dali dobrovoljni i sporazumni otkaz na HRT-u’, izjavila je Kornelija za Story.hr te dodala kako trenutno nema novih poslovnih planova.

U ožujku ove godine, nakon sedam godina na malim ekranima, emitirana je posljednja epizoda njezine emisije o uređivanju vrta i brizi za biljke, a njezinim ukidanjem Korneliji je dodijeljena tjedna rubrika u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

Iako je riječ o jednoj od najgledanijih emisija HRT-a, čelni ljudi nisu dali zeleno svjetlo za nove nastavke pa je tako posljednja ‘Vrtlarica’, na kojoj je kao redatelj radio i Kornelijin suprug Nino Šoštarić, emitirana u ožujku ove godine.

Nedugo poslije ukidanja, najpoznatija televizijska vrtlarica s diplomom Agronomskog fakulteta dobila je tjednu rubriku u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’, no u međuvremenu je zajedno sa suprugom donijela odluku o odlasku s Prisavlja, a posljednji joj je radni dan bio 2. studenog ove godine.

Prije nekoliko dana odjeknula je vijest da televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić, jedno od omiljenih lica publike i zaštitno lice emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ također odlazi s HRT-a nakon 30 godina. Kako se saznaje, gledatelji će ju na malim ekranima moći gledati do 1. prosinca.

Nastave li ovako s HRT-a će otići svi talentirani autori, a ostati samo stranački uhljebi.

Megy Matičić/Foto:pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Netko postavio kućicu na dječju plažu, sve ogradio i stavio natpis “Privatni posjed”

Uz plažu Valdarke na Velom Lošinju nikla je metalna ograda, a pored ograde netko je…

10 minuta prije

Maslinar uzvraća ljudima koji ga prijavljuju zbog gnoja: Dragi ilegalni graditelji…

Sandi Chiavalon, jedan od najpoznatijih istarskih maslinara, požalio se na Facebooku kako ga susjedi, za…

31 minuta prije

Milanović će potpisat produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

2 sata prije