Kategorije Magazin

Otac u šestom desetljeću! Prije dvije godine postao je djed, u srpnju stiže još jedna beba

Širi dalje

Ivo Amulić (57), nekadašnji pjevač grupe Tutti Frutti, a danas solist klape Rišpet u srpnju će postati otac po treći put, piše RTL.



Na svijet će stići uskoro još jedna beba, prvo zajedničko dijete sa suprugom Sandrom Kekez s kojom se vjenčao 2013. godine. Sretnu vijest pjevač je otkrio usred intervjua i to sasvim slučajno nakon što ga je novinarka upitala priželjkuje li još unučića.

– Imam svoju unučicu Ellu koju obožavam, ali vrti nas oko malog prsta. Opasna je – otkrio je Amulić i otkrio kako će njegova obitelj postati bogatija za još jednog člana.

– Očekujem još jedno dijete, a unučića kad bude- kazao je Amulić i otkrio kako prinova stiže u srpnju. Pjevač je otkrio i spol bebe. – Ona je – kazao je s osmijehom dajući tako do znanja da s partnericom očekuje djevojčicu.

Pjevač iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila. Prije dvije godine postao je i djed, kada mu je kći Hana rodila unučicu Elu

Amulić i klapa Rišpet nastupili su sinoć na koncertu u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu uz goste Giuliana i Nenu Belana, a sve će to ponoviti danas za one koji nisu stigli kupiti kartu za prvi dan.

Ove će godine klapa proslaviti 10 godina postojanja, a tu obljetnicu posebno će obilježiti:

“Moramo snimiti još tri pjesme te ćemo desetu godinu obilježiti s trećim albumom. Ovo je stvarno kruna moje 35-godišnje karijere.”

Megy M. /Foto:promo

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

7 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

10 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

11 sati prije