Kategorije Magazin

Pao je prvi milijun. Ivani Knoll isplatio se put u Katar : “Hejteri, kako ćete spavati”

Širi dalje

Nazivaju je najvatrenijom hrvatskom navijačicom, a tijekom  Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru vjerojatno nema zemlje koja nije prenijela njene fotografije.



Ivana Knoll u oskudnoj odjeći, na kojoj doimiraju kockice, s tribina bodri našu reprezentaciju i ne silazi s naslovnica raznih svjetskih tiskovina

Nazivaju je najvatrenijom hrvatskom navijačicom, a tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru vjerojatno nema zemlje koja nije prenijela njene fotografije.

Odjevena u minijaturnu odjeću sa prepoznatljivim kockicama, unatoč strogim pravilima, posebice kada je riječ o ženskom odijevanju u Katru, Ivana  šeće ulicama Dohe i snima zavodljive video sadržaje.

Boravak u Kataru za nju se, u poslovnom smislu, itekako isplatio, o čemu  govori i podatak da je u ovih posljednjih nekoliko dana brojka pratitelja na njezinom Instagramu porasla doslovce za nekoliko stotina tisuća te je sada prati točno milijun ljudi iz cijeloga svijeta.

Tim se uspjehom pohvalila i ona sama, upravo na Instagramu, gdje je prvo zahvalila svima na podršci i praćenju, a potom napisala: ‘Hejteri kako ćete sada spavati?’

Velik broj pratitelja na društvenim mrežama donosi i nove i unosne sponzorske ugovore, stoga vjerujemo da u konačnici, unatoč ponekim negativnim komentarima, jedina koja ‘trlja ruke od zadovoljstva’ je upravo Ivana Knoll.

Megy M. /Foto:Instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

37 minuta prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

58 minuta prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

1 sat prije