Kategorije Magazin

Prekrasna srpska odbojkašica u vezi s hrvatskim sportašem

Širi dalje

Odbojkašice Švedske veliko su iznenađenje ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje se održavalo i u Hrvatskoj.  Šveđanke su prošle u četvrtfinale turnira, a sada ih u Plovdivu čeka reprezentacije Nizozemske.



Šveđanke igraju na srpski pogon budući da su među glavnim igračicama blizanke Aleksandra i Rebeka Lazić. Ove prekrasne sportašice rođene su u Švedskoj 1994. i obje su visoke 188 centimetara.

Roditelji su im srpski iseljenici, no odlučile su igrati za državu u kojoj su rođene. A zanimljivo je i da je Rebeka u vezi s hrvatskim sportašem, Josipom Pribanićem. 

Taj 25-godišnjak jako je uspješan u odbojci na pijesku i to kao igrač i trener. Josip je 2019.  uzeo zlatnu medalju na prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku. Aleksandra je promijenila brojne klubove, igrala je u Francuskoj, Švicarskoj, Turskoj, Njemačkoj, a sada nastupa za poljski Leclerc.

No, veza s Josipom je ozbiljna i ne poznaje granice.

Moja izuzetno bolja polovica jako je uspješna u sportu. Ona se bavi dvoranskom odbojkom – rekao je prije dvije godine Josip za NovuTV i otkrio da se stalno bore tko će biti uspješniji na terenu.

– Kad stavimo stvari u perspektivu, ona je uspješnija po svojim rezultatima i klubovima u kojima igra. Ovo ljeto, kako je bila sa mnom u Zagrebu, tek toliko da ostane u formi, odlučila je trenirati sa mnom pa sam je ja trenirao. Hajdemo reći da to definitivno nije lijek za sretnu vezu.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

11 sati prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

11 sati prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

12 sati prije