Kategorije Magazin

SEVERINA U SUZAMA ZBOG SINA: ‘Nisam to očekivala, ne znam što bih vam rekla’

Širi dalje

Sutkinja Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da Severinino dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.



Pritom sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

– Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravomoćna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere – rekao nam je Milanov odvjetnik. Kako doznajemo, mjera stupa odmah na snagu. Severina će, saznajemo, viđati sina dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer.

– Nemam nikakav komentar – rekao je Milan.

Odluka da će njezin sin živjeti s ocem i da mu, budući da je riječ o privremenoj mjeri, danas treba predati, šokirala Severinu koja je jedva dolazila do riječi nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca, piše Jutarnji list

.

– Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju – rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić kad smo je dobili na mobitel da komentira odluku suda prema kojoj je skrb o njihovu zajedničku djetetu povjerena dječakovu ocu Milanu Popoviću.

Proteklih  tjedna svjedočili smo različitim izajava Severine i Milana Popovića o školovanju  njihova sina. Severina je tvrdila da dijete već mjesec dana ne  ide u školu.

– Izrazio je želju da ne želi ići u tu školu jer je za njega to bila izrazito teška i stresna situacija. Želim da se to zna i čuje da neću stati. I apsolutno ću ga prebaciti u drugu školu – rekla je Severina za Slobodnu Dalmaciju.

No izvori bliski dječakovu ocu Milanu Popoviću  kažu kako je dječak proteklog tjedna bio u školi i da je otac vodio.

Severina je na konferenciji za novinare, na kojoj je najavljivala turneju, požalila kako su učiteljice  11. listopada, tjelesno i psihički povrijedile njezina sina u školi koju pohađa.

Nakon toga je optužila ravnateljicu škole da se “zbližila” s Popovićem, a prozvala je i pravobraniteljicu za djecu koju je, tvrdila je pjevačica, tražila pomoć. Popović je tad rekao kako, prema njegovim saznanjima, nije bilo nikakvog zlostavljanja. Također, tvrdi da jedna od učiteljica koju je Severina optužila za zlostavljanje uopće ne postoji u toj školi.

Severina je ovih dana zauzeta turnejom ‘The magic tour’ koju je sredinom studenog počela u Splitu, a završit će krajem prosinca u Ljubljani.

Megy M. /Foto:screenhot

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Dramatičan apel P.E.N. centra: “Vučić, Dodik i SPC pripremaju rat! Zabrinuti smo”

Potaknuti posljednjim događanjima na području Zapadnog Balkana, članovi Međunarodnog P.E.N. centra, pisci s područja bivše…

14 minuta prije

Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra Marija Banožića

Nakon šest mjeseci općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima podiglo je optužnicu protiv bivšeg ministra obrane…

31 minuta prije

Zbog milijunske prevare s novcem za obnovu uhićene tri osobe u Zagrebu

Po nalogu Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu uhićene su tri osobe zbog sumnje…

2 sata prije