Kategorije Magazin

Severinin svekar: Teška srca priznajem, ali sa Severinom ne razovaram

Širi dalje

Severina već mjesecima nije viđena u javnosti u društvu supruga Igora Kojića. Njihovi odnosi, navodno su narušeni i brak im je u krizi, ali pjevačica je sada jedini fokus borba za skrbništvo nad sinom te u javnosti ne govori o odnosu sa suprugom.



O odnosu svog sina i Severine progovorio je glazbenik Dragan Kojić Keba.

–  Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cijela moja obitelj biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovom braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza pa često nije kod kuće.

Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njena stvar – prenosi ekskluziva.ba odgovor Severininog svekra na pitanje o tome zna li u kakvim su odnosima Severina i Igor.

Na novinarsko pitanje hoće li bračni par provesti blagdane zajedno i hoće li biti s obitelji u Beogradu Keba je odgovorio:

– Moj sin i snaha imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umjesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja – kazao je

Sve do ovog proljeća Severina je bila u idealnim odnosima s Igorovim roditeljima i u njihovoj kući u Beogradu provela je veliki dio ožujka kada je nastupila prva karantena zbog pandemije koronavirusa.

Nakon što se Severina iz Beograda vratila u Zagreb mediji u Srbiji objavili su kako se navodno jako posvađala s Igorovim roditeljima i svađu je navodno potaknuo njezin prijedlog Kojićima da obnove kuće.

Megy M. /Foto: press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi kebaSeverina

Najnovije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

2 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

3 sata prije

Milanović i Plenković u Okučanima, nad Hrvatskom lete Rafalei

Budnicom Orkestra Oružanih snaga ulicama Okučana u srijedu ujutro je počelo obilježavanje 29. obljetnice Vojno-redarstvene…

5 sati prije