Kategorije Magazin

Širi se snimka Zelenskog i supruge nastala na Valentinovo, 10 dana prije invazije

Širi dalje

Reuters je objavio je romantični video iz doma Volodimira Zelenskog i suprug Olene. Video je nastao na Dan zaljubljenih ove godine, nekoliko dana prije ruske invazije na Ukrajinu.



Predsjednički par, Olena i Volodimir Zelenski, na snimci su dobro raspoloženi i obraćaju se svom narodu, samo dva dana prije 16. veljače, datuma kojeg su američki obavještajci rekli da bi mogao biti dan početka ruske invazije na Ukrajinu, no isti je počeo 24. veljače.

“Zajedno smo, doma smo, u Ukrajini smo”, rekao je Zelenski u snimci dok je pozirao i ljubio suprugu koja je u rukama držala buket cvijeća. Olena se također obratila Ukrajincima i poručila:  “‘Volimo se i volimo Ukrajinu.”

Nakon kratkog govora, poljubili su se ovoga puta u obraz, a sama snimka ovih se dana počela širiti internetom i izazvala podvojena mišljenja.

“Bog blagoslovio njega i njegovu obitelj, tko je mogao znati što će biti deset dana kasnije’, ‘Ovaj čovjek je cijeli paket’, neki su od komentara na video koji je u kratkom roku postao viralan

I dok se neki dive i blagoslivljaju predsjednika i njegovu obitelj, ima i onih koji su sve iskoristili da iskritiziraju Zelenskog, tvrdeći da je on donekle kriv za nastalu situaciju jer je uvjeravao narod da će sve biti dobro.

Prva dama Ukrajine, Olena Zelenska, u braku je s Volodimirom Zelenskim od 2003. i imaju dvoje djece – kćer Aleksandru (18) i sina Cirila (9).

Unatoč izjavama ukrajinskog predsjednika da ga je ruski predsjednik Vladimir Putin označio kao ‘metu broj 1’, čime je njegova obitelj postala ‘meta broj 2’, Olena Zelenska hrabro stoji uz supruga, podupirući ga u svim odlukama kojima pokušava spasiti Ukrajinu od ruske invazije.

Megy M. /Foto: YouTube


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rafalei će sutra letjeti nad Hrvatskom. Evo gdje ih sve možete vidjeti

Dva hrvatska Rafalea će u srijedu 1. svibnja 09:00 do 11:00  u čast vojno redarstvene…

42 minute prije

Plenković potvrdio: “Novih izbora neće biti, pobjednici formiraju vladu”

Premijer Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva stranke najavio je da će sutra građani moći vidjeti…

1 sat prije

Stanković otkrio tko mu dolazi u emisiju. “Moja omiljena političarka, jedva čekam”

Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije najavio je ovotjednu gošću emisije Nedjeljom u dva. Gošća…

4 sata prije