Kategorije Magazin

Studentica zaspala u vlaku, a kada se probudila dočekalo je veliko iznenađenje

Širi dalje

Nakon što se probudila u vlaku, studentica Ella Johannessen zaplakala je od sreće kada je vidjela da joj je netko u krilu ostavio salvetu ispod koje je bilo 100 funti.



Naime, 23-godišnjakinja je pričala s majkom putem telefona i spomenula da ima malo novaca. Bila je uzrujana zbog 35 funti koje su se “izgubile u banci”, a koje joj je majka poslala.

Nakon razgiovora s majkom put iz Peterborougha do Leedsa je prespavala. Kada se probudila u krilu je pronašla salvetu s novcem.

Svoju priču odlučila je podijeliti preko Facebooka kako bi pronašla anonimnog dobročinitelja koji čuo njen razgovor s majkom i ostavio joj novac.

“Pričala sam s majkom na telefon o tome koliko malo novaca zapravo imam i uzrujala sam se zbog toga. Kad smo završile razgovor odlučila sam malo odspavati. Probudila sam se otprilike pola sata kasnije i primijetila salvetu u svom krilu. Ispod nje je bilo 100 funti.

Počela sam plakati – bila sam neizmjerno zahvalna zbog ljubaznosti prema nekome ko me ni ne zna.

Kako je rekla za Daily Mail, još uvijek nije imala uspjeha u potrazi, a kazala je i kako nije sigurna želi li misteriozna osoba biti pronađena.

“Nakon užasnih 18 mjeseci u kojima sam izgubila oca i njegove roditelje ovo mi je pokazalo kako ljubaznost i dalje postoji na svijet.. Hvala osobi koja mi je poklonila novac i nadam se da će vidjeti ovo”  napisala je u statusu.

MP/DailyMail/Fotro:facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

15 minuta prije

HDZ nastavlja provocirati Milanovića: Vrhovni šarlatan bezočno laže!

HDZ nastavlja s provociranjem predsjednika RH Zorana Milanovića na Facebooku, na što on ne reagira…

43 minute prije

Javio se Pupovac: Neću dopustiti da nas ponižavaju

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti…

57 minuta prije