Kategorije Magazin

Thompson: “Imotski nije zaboravio”

Širi dalje

Karte za koncert u Imotskom 6. kolovoza 2024. na stadionu Gospin dolac na kojemu će gost biti Marko Perković Thompson, rasprodane su za manje od 24 sata. Svih 20.000  planulo je u petak i subotu pa fanovi pitaju  hoće li biti novog koncerta.



Koncert  “Imotski ne zaboravi” održava se u sklopu Imotskog kulturnog ljeta, a Thompson će nastupiti s Matom Bulićem i Draženom Zečićem na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom.

“Imotski, ne zaboravi” naziv je pjesme koju izvodi pok. Mladen Karin ( preminuo u srpnju 2023.),  nastala na Južnom bojištu u zaleđe Dubrovnika pred Uskrs 1993. godine. Posvećena je palom junaku Domovinskog rata Mladenu Taji Jonjiću.

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Tada  povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela, koji je bio u ozbiljnom zdravstvenom stanju.  Trenutno radi na novom album, pozivu se odazvao, na što su ga najviše potaknuli obitelj i prijatelji.

Thompsonov tim naglašava kako ovo nije njegov povratnički koncert jer on nikad nije ni otišao. No, vijest da će Thompson nakon dvije godine imati nastup u Hrvatskoj oduševila je njegove obožavatelje. Iz Thompsonova tima  kažu da je za to najviše zaslužan  upravo njegov sin Ante Mihael.

“Nekoliko mjeseci ga je sin Ante Mihael nagovarao da se vrati nastupima, a Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na njegov nagovor odazvao da bude gost u Imotskom na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića”, potvrdili su iz Thompsonova tima

O Thompsonovom nastupu u Imotskom njegov prijatelj Mate Bulić je rekao: “Cijela obitelj i ja smo mu govorili da je vrijeme i da je to dobro za njega. Nema smisla više ovako.”

Upravo je Mate Bulić krsni kum Thompsonovom sinu Anti Mihaelu, a  Thompson je krizmani kum Matinoj kćeri Katji. Pjevači su se poznavali godinama, ali suradnja na pjesmi ”Lijepa li si” njihovo prijateljstvo je pretvorila u kumstvo

“Veza između mene i Thompsona je neraskidiva. On me poticao i stalno gurao te mi poklanjao pjesme. Ljudi su ga molili za te pjesme, ali on ih je odbio. Mene je tih 20 pjesama koštalo nula centi”, rekao je Mate Bulić.

Imotski Ne Zaboravi 💪🇭🇷IMOTSKI NIJE ZABORAVIO🇭🇷💪

Objavljuje Marko Perković ThompsonNedjelja, 26. svibnja 2024.

Nakon što je objavljeno da su sve karte za koncert u Imotskom rasprodane Thompson je na Facebooku objavio: “Imotski nije zaboravio!”

“Imotski, ne zaboravi” naziv je pjesme koju izvodi pok. Mladen Karin ( preminuo u srpnju 2023.),  nastala na Južnom bojištu u zaleđe Dubrovnika pred Uskrs 1993. godine. Posvećena je palom junaku Domovinskog rata Mladenu Taji Jonjiću.

Stihove je napisao i pjesmu uglazbio Slavko Jonjić Ćaćo.

 M. Marković/Foto: pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Odlazi nakon samo jedne sezone? Stigla ekstra ponuda za Livakovića

Dominik Livaković (29), postao je član Fenerbahčea prošlog ljeta kada je stigao iz Dinama u…

2 sata prije

Bivši zastupnik pretukao hrvatskog vojnika pa pobjegao. Trener je karatea

Siniša Jenkač,  gradonačelnik Novog Marofa i biši saborski zatsupnik HDZ-a, sudjelovao je u tučnjavi u…

2 sata prije

Novinar s Kosova razbjesnio Srbe. Traže da ga otjeraju s Eura – video

Nogometna reprezentacija Srbije poražena je sinoć od Engleske rezultatom 1:0 na otvaranju Europskog prvenstva u…

3 sata prije