Kategorije Magazin

Tko je partnerica Ane Brnabić kojom je očaran i Johnny Depp

Širi dalje

U zgradi “Geozavoda” u Beogradu sinoć je održana promocija prvog animiranog serijala, a crvenim tepihom su osim holivudske face Johnnyja Deppa prošetale i mnoge domaće osobe iz glumačkog sveta, ali i politike i kulture. Događaju je nazočila i premijerka Srbije Ana Brnabić s  partnericom Milicom Đurđić.



Johnny Depp ovih dana boravi u Beogradu, kamo je stigao radi promocije animiranog serijala “Puffins Impossible”.

Prije početka same ceremonije premijerka je imala priliku porazgovarti s Deppom, koji je, prema tvrdnjama nazuočnih, bio oduševljen Milicom, izabranicom Brnabić.

Naime, dok je Ana govorila, Depp je sjedio uz Milicu, smješkao se i pričao s njom. Nakon što je premijerka sišla sa scene i vratila se, holivudski glumac je nastavio  komunicirti sa obje

i zahvalio se na govoru

Prva žena premijer u poviejsti Srbije, Ana Brnabić, je lezbijka, a ne govori često o svojoj partnerici i i sinu Igoru kojeg zajedno odgajaju.

“Ne stižem dovoljno vremena  provesti sa svojom partnericom, sa svojim sinom, majkom, bratom. Rijetko stignem vidjeti se prijateljima i to mi sve mnogo nedostaje. Zato sam beskrajno zahvalna svojoj obitelčji  što imaju mnogo razumijevanja za posao kojim se bavim“, ispričala je svojedobnmo premijerka.

Ana Brnabić i njena nekoliko godina mlađa partnerica, liječnica  Milica Đurđić, u vezi su godinama, a vijest da će beba doći na svijet pojavila se u javnosti tek nekoliko tjedana prije porođaja.

Đurđić se podvrgla izvantjelesnoj oplodnji, a  u vriejme trudnoće  2018. godine nije se pojavljivala s Anom Brnabić u javnosti, iako je ranije to činila.

U Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gde je Milica radila, rečeno je tada za domaće medije da je ona u periodu rane trudnoće otišla na trudničko bolovanje.

Kako su mediji pisali, Milica Đurđić je doktorica oja je završila medicinu u Beogradu, i a svim desetkama, a s Anom Brnabić je već jedanaest godina u vezi. Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić rijetko su se pojavljivale zajedno na javnim mjestima.

O njihovoj vezi, ali i o Milici Đurđić, izvestili su i brojni mediji u svijetu. No Zakon o istospolnom partnerstvu u Srbiji još uvijek nije usvojen pa Ana i Milica službeno nisu u braku. Sina Igora dobile su u veljači  2019. godine.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

3 sata prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

10 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

10 sati prije