Kategorije Magazin

Trač iz Srbije: Milica ostavila Anu Brnabić i pobjegla s bratom Dritana Abazovića

Širi dalje

Za nedavnog posjeta Beogradu domaćin, turistički vodič po zanimanju, spomenula nam je, posve ozbiljno, da je srpska premijerka Ana Brnabić nervozna jer ju je partnerica Milica Đurić ostavila. I odvela 4-godišnjeg sina.



U večernjem druženju uz pivo ispričala nam je da je partnerica srpske premijerke otišla u Dubai i to Džihanom Abazovićem, bratom Dritana Abazovića, donedavnog predsjednika Vlade Crne Gore. Džihan Abazović i Milica Đurić su kolege s fakulteta, poslovni partneri i suradnici u novotvorenoj bolnici BioCell Hospital u Novom Beogradu.

“To je vijest opaka za objaviti i 1. aprila”, kazao sam. “Nitko od srbijanskih tabloida to nije objavio, a njima bi to bila poslastica. Nema traga čak ni na društvenim mrežama.”

“Režimski mediji ne smiju, ako i znaju za tu priču, a režimski mediji ovdje su sve. Od predsjednika Vučića prva mitsko biće, on im je kao Deus ex machina u grčkim tragedijama. Bog koji se ukaže i rješava sve probleme. Tako se prema njemu ponaša i Brnabićka i ostali političari iz vlasti.

Ova dva-tri oporbena medija teško dolaze do informacija. Na društvenim mrežama pojave se komentari da Milice već dugo nema u javnosti i to je sve. Inače, priča da je Milica napustila Anu pronosi se već dva mjeseca.”

Za nekoga kome ne ide u životu govore da je “propo ko Brnabićka u braku”

 

Milica Đurić i Ana Brnabić u ljubavnoj vezi su više od 10 godina. Milica je 2018. prošla umjetnu oplodnju i u veljači 2019. rodila sina Igora. Milica je majka, a Anu se žestoki oporbenjaci prozvali – Ćale.

Na društvenim mrežama se može pročitati i da je Džihan Abazović otac djeteta Milice Durić, no ta informacija je na razini spekulacija i nema ni jednog ozbiljnog dokaza za takve tvrdnje.

U nastavku smo primili i zanimljive komentare iz Crne Gore koji traču iz Beograda, uz ljubavni, daju daju i političko-poslovni kontekst. Po tim pričama Dritanov brat je u Beogradu dobio brojne pogodnosti zabog usluga koje je on kao premijer Crne Gore učinio SPC-u.

“Pobjegli su s 21 milijun eura Vučićevih para. Da su pobjegli, to je sigurno, a ovo o parama je vjerojatno točno, ali nije sto posto potvrđeno”, kaže nam crnogorski političar.

“Od ranije sam znao da je ona u poslovnim odnosima s njim, a privatnim, ne baš. Izgleda da je i jedno i drugo. Za sada mediji šute, bar ovi naši. Ne žele ugroziti kampanju srpskog službenika u Crnoj Gori”, kaže nam crnogorski političar.

Temeljni ugovor

Privatna klinika u Beogradu nagrada je  za Temeljni ugovor koji je brat Dritan Abazović, kao premijer Crne Gore, potpisao sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Temeljni ugovor između SPC-a i države Crne Gore su 3. kolovoza 2022. potpisali premijer Dritan Abazović i patrijarh SPC-a Porfirije.

Temeljni govor SPC-u jamči vlasništvo nad crkvama i manastirima, zemljištu, hotelima  i drugim nekretninama u Crnoj Gori. Ugovor priznaje pravni subjektivitet SPC-a u Crnoj Gori šest stoljeća duži nego što ga SPC ima u matičnoj državi Srbiji. Daje joj javno-pravne ovlasti i obvezuje državu da uknjiži nekretnine na eparhije SPC u Crnoj Gori bez dokaza o vlasništvu.

SPC je u Crnoj Gori, kao pravni subjekt, poslovao bez OIB-a, matičnog i poreznog broja i nije plaćao nikakve obaveze prema državi, a ima oko 120 nekretnina – crkva, manastira, škola, zemljišta i turističkih objekata.

O kakvoj bolnici je riječ 

Privatni bolnica BioCell Hospital u Novom Beogradu službeno je otvorena  rujnu  2022. godine. Na njenim službenim stranicama piše da je “najmodernije opremljena bolnica u Srbiji i regiji koja ima  laboratorije, dijagnostički centar, dnevnu bolnicu, odjel kirurgije, rodilište s neonatologijom, više operacijskih dvorana, rađaonicu i pedijatriju. Bolnica raspolaže s 20 kreveta raspoređenih u sobama apartmanskog tipa.

Vlasnik i osnivač nove Opće bolnice BioCell Hospital je tvrtka Vincula Biotech Group, osnovana 2017. kao Forever Young.  Kad je Abazović, 2021. godine,   imenovan njenim direktorom tvrtka je promijenila i u zvučnije –  Vincula Biotech Group.

Džihan Abazović na otvorenju bolnice BioCell Hospital u Novom Beogradu/Foto: Facebook

Većinski vlasnik Vincule je tvrtka Ensifolia limited s Cipra sa 75 posto, 15 posto imaju Robne kuće Beograd iza kojih stoji Milija Babović, a preostalih 10 posto drže liječnici s po nekoliko postotaka.

Govoreći o odnosu s Milicom Đurđić, partnericom Ane Brnabić, Abazović kaže da je u bolnici želio imati iskusnog i mladog liječnika za magnetnu rezonancu, a budući da Milicu zna s fakulteta logično je bilo da nju izabere.

Đurić je do tada radila  u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije.

 

 

U prosincu 2021. njena slika krasila je naslovnu stranicu  časopisa modnog magazina L’Officiel,  izdanje za arapsko tržište. Đurđić dala je dala intervju u kojem je govorila i o sinu Igoru kog je prije skoro tri godine dobila s premijerkom Srbije.

Fotografije i intervju s Milicom Đurđić napravljene su povodom promocije Srbije na Svjetskoj izložbi EXPO koja je 2022. održana u Dubaiju.

M. Marković/Foto: press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Splićanka Petra je osvojila 10.000 eura, odustala je na pitanju iz Biblije

Splićanka Petra Odžak (30) u ovotjednom izdanju kviza Tko želi biti milijunaš osvojila je najveći…

4 minute prije

Hrvatska pošta lani isporučila 15 milijuna paketa, dobit 25 mil. eura

Hrvatska pošta je u protekloj godini zabilježila povećanje prihoda i neto dobiti što je rezultat…

2 sata prije

Preminula Manca Košir, pamtimo ju po liku Janice iz kultnog filma “Breza”

Poznata slovenska novinarka i glumica Manca Košir preminula je u 77. godini, objavili su slovenski…

2 sata prije