Kategorije Magazin

TRAŽI SE ČETVRTI: Čilić poslao izazov Lovrenu i Vrsaljku, Lovren brzo odgovorio

Širi dalje

Nakon Svjetskog prvenstva naši su se nogometaši odlučili odmoriti i opustiti s obiteljima, a Luka Modrić i Mateo Kovačić na Mljetu su se susreli s tenisačem Marinom Čilićem. 



Nakon što su se zajedno odmarali u Zadru, Luka i Vanja Modrić skoknuli su do Istre na vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić, a Izabel i Mateo Kovačić do Sesvetskih Sela, jer se udavala njegova sestra, no naši nogometni reprezentativci ponovno su nerazdvojni.

Trenutno se s prijateljima nalaze na Mljetu, a ondje su se susreli s još jednim vrhunskim sportašem – našim tenisačem Marinom Čilićem. Dečki su se za uspomenu fotografirali u sitnim noćnim satima na luksuznoj jahti, a fotografije je objavio sam Čilić te je potom poslao poziv još dvojici nogometaša – Dejanu Lovrenu i Šimi Vrsaljku.

Tenisač je fotke objavio na Instagramu, a usput je uputio izazov još dvojici reprezentativaca Dejanu Lovrenu i Šimi Vrsaljku

‘Tražimo četvrtog igrača za igru parova – @dejanlovren06 @simevrsaljko2? Dok jedan igra, nek’ drugi snima lajvaru’, napisao je Marin Čilić, a ubrzo se oglasio i Dejan Lovren uz poruku:

‘Niste loš par, ali zato ja i @simevrsaljko2 igramo na Aj lajk… bit će zanimljivo.’

“Haha i vi ste opasan tandem. Nema druge nego da krenemo laganini pa ćemo vidjeti kome će bit lapapa, a kome treniranje”, odgovorio je Čilić Lovrenu.

U međuvremenu javili i hrvatski veslački olimpijci braća Sinković s najavom da i oni dolaze, Čilić je u poziv uključio Rakitića i Mandžu.

Megy Matičić/Foto:instagram

 


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

U Austriji osnovana Pivska stranka. Po anketama sigurno ulazi u parlament

Austrijska Pivska stranka (Bierpartei) sudjelovat će na ovogodišnjim parlamentarnim izborima premda je još daleko od…

10 minuta prije

Počela je sezona. Kako prepoznati prave domaće jagode?

Na našim tržnicama sve češće se pojavljuju jagode iz  Grčke, Španjolske, Makedonije i Turske. Voće koje…

28 minuta prije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

15 sati prije