Kategorije Magazin

VIDEO Srpski branič divljački nokautirao Hrvata: “Nije mi žao, ne želim se ispričati!

Širi dalje

Srpski nogometaš Milan Biševac dobio je crveni karton na utakmici 18. kola francuske Lige 1  između Cena i Metza zbog divljačkog napada na hrvatskog nogometaša Ivana Santinija.



Hrvatski napadač Ivan Santini igra vrlo dobro u Francuskoj ove sezone.  U 18. kolu njegov Caen pobijedio je Metz s 3:0, a rođeni Zadranin zabio je za 2:0, i to samo nekoliko minuta nakon što je na njemu napravljen grubi prekršaj za crveni karton.

Srpski branič Milan Biševac ( na naslovnoj fotografiji nakon ozljeda u ranijoj utakmici) je divljački ga je udario s leđa u glavu i zaradio izravni crveni karton, ali se niti nakon incidenta ne misli ispričati Santiniju.

Ivana Santinija navijači Ceana obožavaju

“Ne pada mi na pamet. Samo mi je žao suigrača koje sam ostavio na cjedilu. Otkako igram nogomet nisam doživio da se neki igrač tako ponaša na terenu. Ne želim mu ni spomenuti ime. Stalno me je udarao laktovima i koristio niske udarce”, rekao je Biševac, dok njegov trener Philippe Hinschberger ima malo drugačije mišljenje.

“Jako sam ljut na njega. Ostavio nas je na cjedilu, pola sata smo igrali sa desetoricom. Isključen je u trenucima kada smo bili bolji i kada smo bili blizu izjedančenja. Poslije crvenog kartona primili smo još dva gola”, ogorčen je trener Metza, koji se se poslije novog poraza nalazi na 17. mjestu.

M.R. /Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Kolinda proslavila rođendan, fanovima opisala kako ga je dočekala

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović  je 29. travnja proslavila 56. rođendan, a kako ga…

25 minuta prije

Saharski pijesak stigao do Hrvatske, vidi se iz svemira

Kako je bilo  najavljeno i u naše krajeve stigao je Saharski pijesak. Prema prognozi danas…

1 sat prije

Škoro o Radiću i Penavi. “Žalosno je da su u DP-u zabranili pjesmu Lijepa li si”

Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu gdje…

2 sata prije