Kategorije Magazin

VIDEO: Uz ruže i vatromet Ćorlukin suigrač zaprosio djevojku na centru

Širi dalje

Crnogorski reprezentativac Luka Đorđević zaprosio je djevojku Jovanu Baošić na centru  RZD Arene,  stadionu njegovog novog kluba Lokomotiv iz Moskve.



Taj 25-godišnjak napadač je 2012. godine iz Budve  prešao u Zenit, a zatim je bio na posudbama u Tventeu i Sampdoriji, a dobrom formom i golovima u Arsenalu iz Tule zaradio je transfer u crveno-zelene iz glavnog grada Rusije.

Đorđević je Lokomotiv došao za 2,5 milijuna eura, potpisao petogodišnji ugovor (godišnja plaća 1,1  mil. eura), a preporuka za dolazak bila su dva poznata igrača s kojima se jezično razumije

“Prije dolaska u Lokomotiv pričao sam Vedranom Ćorlukom i Branislavom Ivanovićem. Ivanović mi je savjetovao da prihvatim ponudu jer je Lokomotiv pravi klub za mene, klub u kome ću imati priliku napredovati. Već poslije nekoliko dana sam se uvjerio da je Ivanović bio u pravu.

Morama naglasiti da mi ogromnu podršku i pomoć trenutno pruža Vedran Ćorluka a kojim provodim najviše vremena i koji mi mnogo pomaže da što prije prihvatim zahtjeve stručnog stožera i ono što se od mene očekuje“. kazao je Đorđević.

U Lokomotivu se zasad nije iskazao, odigrao tek 51 minutu u prvenstvu, a ni 90 minuta protiv drugoligaša Baltika nisu bila dovoljno Đorđeviću da postigne gol.

Ako mu ove sezone ne ide sportskom polju, ako ne zabija golove, što se od njega očekuje, u ljubavi  mu cvjetaju ruže.

U veoma romantičnoj atmosferi, onako kako sve djevojke sanjaju i kako dolikuje, kleknuo je na koljena i zaprosio svoju dugogodišnju djevojku, od danas vjerenicu Jovanu Baošić.

Megy M. /Foto:Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Lokomotiva – Rijeka 3:1 Lokosi osigurali Dinamu vodeće mjesto

Lokomotiva je pobijedila Rijeku 3:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a u Kranjčevićevoj i napravila ogrman…

14 minuta prije

Krasnec: Milanović je uporno demantirao, a kad je ulovljen u laži, zašutio je!

Novinar Večernjeg lista Tomislav Krasnec, autor knjige “Neprijatelji iz čista mira”, gostovao je u emisiji HTV-a…

5 sati prije

Autor knjige o Milanoviću i Plenkoviću otkrio trenutak koji je odredio njihov odnos

Kada je krenulo neprijateljstvo između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića? Jesu li i u mladosti…

6 sati prije