Kategorije Magazin

Zdravko Mamić umire od smijeha dok Edin priča vic o Bosancima

Širi dalje

Bivši izvršni direktor Dinama i nekadašnji dopredsjednik HNS-a, Zdravko Mamić, čini se ne brine se previše oko nadolazećeg izricanja presude za nezakonito izvlačenje novca iz Dinama. Ugodno se zabavlja i uživa veselom društvu.



Ma dan kad mu je  imenovan je novi odvjetnik po službenoj dužnosti, nakon što je dosadašnji postavljeni branitelj zatražio razrješenje, Mamić je na Facebooku objavio video u kojem uživa u društvu poznatog bh vicmahara, Edina Adilovića.

Mamić je 29. siječnja otkazao punomoć svome dosadašnjem odvjetniku Veljku Miljeviću, a nije imenovao zamjenskog branitelja pa mu je po službenoj dužnosti imenovan osječki odvjetnik Mario Vrabac

.  Vrabec je pak, nakon samo nekoliko dana,  po službenoj  razriješen na vlastiti zahtjev pa je Hrvoje Krivić imenovan novim Mamićevim odvjetnikom.

Zbog potrebe proučavanja predmeta i pripremu obrane novoga branitelja ročište zakazano za 1. veljače je odgođeno, a novo je zakazano za 3. ožujka.

Za to vrijeme  Zdravko Mamić uživa u veselom društvu  s poznatim bosankohercegovačkim vicmaherom, Edinom Adilovićem. Video je izazvao lavinu reakcija, a kako je pušten na Mamićevom Facebook profilu, gdje ima svoju vojsku obožavatelja, one su, eto, uglavnom vrlo pozitivne…

“Umjesto dugih tekstova i teških tema, večeras vam s Dinom malo smijeha spremam”, objavio je Mamić uz video  u kojem Edin priča vic o prosjacima u Njemačkoj.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Lokomotiva – Rijeka 3:1 Lokosi osigurali Dinamu vodeće mjesto

Lokomotiva je pobijedila Rijeku 3:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a u Kranjčevićevoj i napravila ogrman…

4 sata prije

Krasnec: Milanović je uporno demantirao, a kad je ulovljen u laži, zašutio je!

Novinar Večernjeg lista Tomislav Krasnec, autor knjige “Neprijatelji iz čista mira”, gostovao je u emisiji HTV-a…

8 sati prije

Autor knjige o Milanoviću i Plenkoviću otkrio trenutak koji je odredio njihov odnos

Kada je krenulo neprijateljstvo između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića? Jesu li i u mladosti…

9 sati prije