Kategorije Magazin

Zlatko Dalić u ulozi glumca, glavna je zvijeda emotivnog zavičajnog spota

Širi dalje

Tijekom priprema scenarija za spot, došli smo na ideju da glavna uloga u spotu bude ponuđena rođenom livnjaku Zlatku Daliću, on je oduševljeno prihvatio. rekavši: ”Sve za moje Livno”. U spotu se pojavljuje i Zlatkovo društvo iz mladih dana, a njegove glumi  Anđa Kasalo Đeđa



Tekst pjesme  „Rodno Livno“ koju izvodi  Macao band opisuje sve ljepote Livna i livanjskog kraja, kao i čovjeka koji je napustio  svoje rodno mjesto, voljenu majku i otišao u “bijeli svijet” te njegovim prkosom, ponosom i željom za povratkom majci i rodnom kraju.

Tekst i glazbu napisao je livanjski autor i glazbenik Tomo Vidović

, aranžman potpisuju Damir Parać i Tomislav Maleta – Tona, a pjesma je snimana i mixana u studiju “Parać” u Mostaru 2022. godine.

Tijekom priprema scenarija za spot, došli smo na ideju da glavna uloga u spotu bude ponuđena rođenom livnjaku Zlatku Daliću, izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije.

Zlatko je naravno oduševljen i pristao, rekavši: ” Sve za moje Livno”. Dok se u ulozi stare majke pojavljuje Anđa Kasalo – Đeđa, majka našeg pjevača Jakova.

Spot je sniman u produkciji foto studija “Kelava”  scenarij je osmislio Tomislav Maleta – Tona, a režiju potpisuje  Tomislav Kelava

Cijeli spot i ambijent su “začinile”  proslavljene livanjske harmonikašice, bivše učenice osnovne glazbene škole “Franjo Serafin Vilhar” u Livnu te članice Gradskog harmonikaškog orkestra: Dora Dolić i Gabrijela Krišto. Kao i mladi tamburaši također članovi OGŠ i GHO: Emanuel Ivančić i Stjepan Križan. Za ulogu ih je pripremao Mladen Jelović, ravnatelj OGŠ.

Foto: YouTube

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Zlatko Dalić

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

4 sata prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

4 sata prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

4 sata prije