Kategorije Magazin

Zoran Šprajc napušta RTL Direkt: “Vrijeme je za novi veliki projekt”

Širi dalje

Zoran Šprajc je najvio da napušta RTL Direkt i tkrio nove ciljeve na poslovnom planu. Za RTL.hr i spričao je da priprema novi projekt.



“Godina 2022. će za mene profesionalno biti posebno izazovna, možda i najizazovnija dosad. Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru”, rekao je.

“Ne mogu još otkrivati detalje, ali opet je riječ o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtjevnijem nego što je to Direkt”, dodao je.

“Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica”, zaključio je.

Večernja informativna emisija RTL Direkt s emitiranjem je počela 2015. godine. Šprajc je tijekom ovih godina u emisiji ugostio mnoge političare i poznate osobe.

Šprajc je nedavno na Instagramu objavio da za njega uskoro počinju novi izazovi za koje će trebati i mnogo dobre volje. Tada još nije otkrivao o čemu je riječ.

S RTL-a su poručili da će  Šprajc  do daljnjega voditi RTL Direkt i paralelno pripremati novi projekt, a gledatelji će o svemu biti obaviješteni na vrijeme.

Megy M. /Foto rtl


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi zoran šprajc

Najnovije

Mislav Kolakušić: Ja sam jedini lijek protiv štakora s portala Index

Nezadovoljan anketom na portalu Index koja pokazuje da ga većina ljudi vidi kao "ljigavo smeće…

11 minuta prije

Ovo je direktor Zračne luke Rijeka. Treba ga hitno smijeniti. Štetočina je

Ulazak autobusa  u prostor Zračne luke da bi preuzeo putnike lani je koštao 15 eura,…

1 sat prije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

14 sati prije