Bivši predsjednik pozvao sve pravaške stranke da se ugase! Na društvenim mrežama ga izvrijeđali

Širi dalje

Bivši predsjednik Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) Josip Miljak objavio je da se povlači iz politike i pozvao sve pravaške stranke da se ugase.



“Nakon 15-godišnjeg aktivnog djelovanja u HČSP-u i obnašanja najviših dužnosti, donio sam odluku kako se potpuno i apsolutno povlačim iz bilo kakvih aktivnosti vezanih uz stranačku politiku i stranku općenito. To činim jer smatram kako ovakva stranačka i strančarska pravaška scena nema nikakvu budućnost, i svaka daljnja aktivnost u takvim uvjetima za mene je postalo uzaludno i besmisleno trošenje energije. Pravaška misao i ideja za mene je svetinja, a ovakav način prezentacije iste je ne samo sramota, nego je to negacija i rad protiv samoga pravaštva.

Kao jedino rješenje vidim trenutno gašenje svih pravaških stranaka, i time otvaranje političkoga prostora onima koji su dostojniji od nas koji smo do sada vodili pravaške stranke. Nitko kvalitetan neće se uključiti u ovakvu žabokrečinu kako bi i pokušao pomiriti te nepomirljive rogove u vreći. Ako bi se i uključio netko relevantan, još brže bi vjerojatno potpuno sluđen nepostojanjem bilo čega suvisloga u tim skupinama, napustio tu scenu i pobjegao glavom bez obzira.

Dakle, pozivam sve pravaške stranke neka u interesu pravaške ideje na svojim saborima dogovorno ugase stranke i tako spase pravaštvo kao svetu hrvatsku nacionalnu ideju od daljnjeg sramoćenja i propadanja.”

 

Na društvenim mrežama nisi dobronamjerno prihvatili taj Miljkov prijedlog:

  • Gosp. Miljak ne bih se slozio s vama. UJEDINITE SE u jednu, ali SAMO jednu, jaku Pravasku stranku i ostavite razmirice i borbu za fotelje iza vas! Hrvatska trenutno nema Desnice i Ujedinjeni Pravasi tu mogu odigrati vrlo znacajnu ulogu! ZDS
  • Istinski idealist vjeruje u svoje ideale i politiku koju slijedi i bori se, a kukavice samo odustaju. Miljak je kukavica.
  • Kasnis jedno 10-ak godina
  • Šta je imenjak ? Misliš: ” Poslje mene potop “? To što ti odustaješ ili ti žena neda to je tvoja stvar. Možemo se ugasiti svi. I HSP … Ali ideja pravaštva neće dok nas ima i jedan. Nema predaje!
  • Bit će pravaštva i bez tebe. Što si umišljaš?
  • Prateći pravaše ovih 25 godina, upoznao sam slabosti Hrvatskog naroda.( HOS je jedini osvjetlao obraz.) Navodno desne Hrvatske opcije!
  • Da se pravaštvo ugasi , a drugovi bero i ranko jašu dalje u svim vijestima kao da smo sr hrvatska , a ne samostalna , iz nedužne krvi stvorena RH … zapitajmo se!
  • PRAVAŠTVO je razjedinila “udbaška Hrvatska” koja je postavila za cilj odobriti osnovanje na stotine pravaških stranaka , raznih imena, kako bi se međusobno svađale i uništavale jedna drugu u borbi za preživljavanje na političkoj sceni. Izlaz vidim u gašenju svih stranaka osim izvorne HSP, a tamo svi podnijeti ostavku i pozvati Brunu Esih i Hasanbegovića da preuzmu barjak pravaštva i stvore od te stranke modernu desnu stranku
  • Nije pravaštvo propalo nego budaletine što su rascjepile stranku na milion malih,nek bude jedna i nema sumnje da će biti podrške,možda čak veće nego u najboljim danima.
  • G.Miljak je kao i Ruza-nema nitko ako nije on ili ona?Odlazite kad ste ili prodani ili niste Pravi Pravasi-HSP- ce zivjeti vjecno, kao i Hrvatska!!

MP/Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Srušen svjetski rekord u skijaškim skokovima. Pogledajte let od 291 metara

Japanski  skijaš-skakač Ryoyu Kobayashi postavio je na Islandu neslužbeni svjetski rekord preletjevši 291 metar, što…

2 sata prije

Jurčević: ‘Vidim se kao ministra kulture, Hasanbegović nije u igri’

Pregovori za formiranje nove parlamentarne većine i nove vlade nastavljaju se u ponedjeljak, a još…

3 sata prije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

4 sata prije