Kategorije HrvatskaNaslovna

HDZ treba osvojiti dvotrećinsku većinu, izbaciti partizane iz Ustava, uvesti Oluju i Domovinski rat

Širi dalje

Admiral Davor Domazet Lošo gostovao je u Bujici na Osječkoj TV. Tvrdi da su bivši generaliJNA Tus, Špegelj, Stipetić, Agotić i Gorinšek poslužili Mesiću da se obračuna s generalima iz Domovinskog rata kako bi izbjegao suđenje u Haagu.



Admiral Davor Domazet Lošo kazao je da bi “Oluju”, osim Hrvata, trebali slaviti i Srbi i Bošnjaci: ” Bošnjake smo spasili od genocida, a Srbima ostavili mogućnost izlaza!”

Milanovićev pokušaj razvodnjavanja kninske proslave, tvrdi Domazet Lošo, dio je smišljene strategije i unutarnje agresije, koja traje od 2000-te godine! Blokirane su sve hrvatske stvaralačke institucije, osim Katoličke crkve, koja je za njih ipak prejaka!

O Mesiću i umrovljenju gebnerala Hrvatske vojske 2000 godine: “Mesić je 2000. godine smijenio generale da bi izbjegao Haaški sud! JNA generali Tus, Špegelj, Stipetić, Agotić i Gorinšek, poslužili su Mesiću da se obračuna s Tuđmanovim i Šuškovim generalima… Dobro mi je poznato da su se njih petorica nećkali trebaju li napustiti JNA i priključiti se Hrvatskoj vojsci! Svatko od njih kasnije je povlačio poteze koji su nas mogli skupo stajati – oni su naprosto, zarobljenici komunističkog mentalnog sklopa!

O stanju u HV-u danas: “Mi smo dobili rat jer smo prisluškivali Miloševića, a današnji obavještajni sustav je u potpunosti uništen – sustavno ga se devastira u zadnjih 15 godina, za što su najveći krivci Mesić i Josipović!

Tema razgovora bio je i Tito: “Tito je bio mason i demon, odgovoran za genocid nad Hrvatima na Bleiburgu! Da je Tito bio mason, tvrdi Lošo, možemo vidjeti po masonskim simbolima kojima je preplavio Jugoslaviju –  petokrakom i štafetom.”

Taj genocid je isplanirao, inspiriran genocidom Turaka nad Armencima 1915. godine. Poveznicu vidi u tome što je u određenom vremenu pobijeno što više ljudi, ali ne na jednom mjestu, nego na određenoj trasi – kao u slučaju Bleiburga gdje je Bleiburg bio polazišna točka, a trasa Križni put.

Genocid nad Armencima nazvao prvim genocidom u 20. stoljeću, Bleiburg je bio drugi, a Srebrenica treći.

V. Bujanec/Foto:Screenshot


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

7 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

14 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

14 sati prije