Kategorije HrvatskaNaslovna

HOROSKOP ANE KARAMARKO: Venera i Jupiter donose sreću u ljubavi, oprez zbog Plutona

Širi dalje

ANA KARAMARKO, 21. 04. 1975. Split



Natalna karta Ane Karamarko već na prvi pogled otkriva, kroz brojne markantne aspekte, skladne i neskladne, da je njezin život dinamičan, pod raznim pritiscima, a Ana vrlo aktivna, naglašeno jake ambicije, privlačna i karizmatična osoba, s umjetničkim sklonostima i predispozicijama za uspjeh. Uočljive su gotovo sve aspektne konfiguracije pa nikako kroz život ne prolazi nezapaženo.

I dok nije bila poznata široj javnosti kao proteklih godinu dana, bila je popularna u svom krugu djelovanja, no iza njezinih prethodnih uspjeha, uz podršku drugih ljudi, stajalo je puno rada, stresa, promjena ali i ponekih loših odluka. Ipak, svojom urođenom Bikovskom upornošću ne odustaje i ne predaje se, te uz disciplinu i oprez, puno postiže.

Sunce u opoziciji s Uranom daje joj ekscentričnost i naglost, netipičnu za njezin znak, te povremenu nepromišljenost i nezgode koje trpi zbog vlastite nestrpljivosti ili pak nedovoljne analize neke situacije, a rezultat su iznenadne i ne baš lake promjene. Merkur i Mars u skladnom aspektu opisuju je kao vrsnog govornika, važna joj je sloboda općenito kao i sloboda mišljenja ili djelovanja.

Iako je spretna i snalažljiva, neki su joj poslovi ostali nedovršeni jer gubi početni interes.

Utjecaj Saturna joj daje smisao za samostalno vođenje biznisa, ali uz nedovoljan oprez,  i mogućnost financijskih gubitaka. Merkur u opoziciji s Uranom daje joj veliki potencijal, no nemogućnost dužeg fokusiranja tjera je na neočekivane odluke čije posljedice mora dugo ublažavati i korigirati.

Pogrešni potezi natjerali su je da odredi što su joj životni prioriteti i da osim poslovne ili vanjske aktivnosti treba pronaći način kako da smiri svoj nemirni duh i smisleno iskoristi golemu energiju, za što joj je trenutno uloga majčinstva idealna. Venera u skladnom aspektu s Jupiterom daje joj sreću u ljubavi, velikodušna je, voli luksuz, rafiniranog je ukusa, esteta, ima urođeni šarm i gracioznost, a zbog opozicije s Neptunom, dugo je bila u potrazi za partnerom koji joj odgovara.

Pretrpila je barem jedno gubljenje intimnih ili poslovnih iluzija te upala u zamku odnosa gdje je ili spasitelj ili žrtva. Kako je njezina natalna Venera smještena u znaku Blizanaca, ne čudi da je bračnu sreću pronašla uz Tomislava Karamarka, rođenog u tom znaku, pa astrološki gledano, među njima postoji velika privlačnost i povezanost.

Zbog opozicije Jupitera, koji donosi ponekad i pretjerani ili nerealni optimizam, s moćnim i opasnim Plutonom, treba biti vrlo oprezna u svim svojim potezima, čuvati se nejasnih situacija, kako ne bi prouzročili štetu i gubitak dobrih prilika.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Milanović će potpisati produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

1 sat prije

Nakon prijetnji otakazana Dinamova noć u Imotskom: “Takvu mržnju nisam doživio u 32 godine!”

Vlasnik restoran u kojem se trebala održati Dinamova Plava noć u Imotskom otkazao je nakon…

3 sata prije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

4 sata prije