LAŽNA OPTUŽBA: Boško Picula je nevin, majka i kći bit će prijavljene

Širi dalje

ŠIBENSKA policija danas je priopćenjem reagirala na slučaj koji je zainteresirao hrvatsku javnost, a u koji je uključen 42-godišnji filmski kritičar Boško Picula, brat SDP-ova eurozastupnika Tonina Picule, piše šibenskiportal



– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je dana 2. svibnja u Policijskoj postaji Šibenik zaprimljena kaznena prijava na okolnosti kaznenih djela počinjenih na štetu djeteta. U Operativno komunikacijskom centru 3. svibnja oko 21.15 sati zaprimljena je dojava od 42-godišnjaka da je tjelesno napadnut u Šibeniku na mjesnoj plaži Banj, gdje su po dolasku policijskih službenika, osim 42-godišnjaka, zatečeni 42-godišnjakinja i njezino dijete – stoji u priopćenju šibenske polcije.

Dana 3. svibnja majka djeteta samoinicijativno je potencirala susret s nepoznatom osobom za koju je pretpostavila da bi bio počinitelj kaznih djela na štetu njenog djeteta. Tom prilikom na gradskoj plaži Banj došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba u kojem je žrtva 42-godišnji Picula.

–  Provedeno je detaljno kriminalističko istraživanje temeljem kojeg je isključena svaka mogućnost po kojoj bi se 42-godišnjak dovodio u vezu s prijavljenim kaznenim djelima na štetu djetetu. Na okolnosti prijavljenog kaznenog djela se kriminalističko istraživanje nastavlja, dok će, prema do sada utvrđenom, protiv 42-godišnjakinje i njezina djeteta biti podnijet Optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira počinjenog na štetu 42-godišnjaka – poručuje glasnogovornica Marica Kosor.

Maxportal/sibenskiportal.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije