Kategorije HrvatskaNaslovna

Ruža Tomašić otkazala gostovanje u Piramidi: Šteta, stigla bi da se javila Vesni Pusić

Širi dalje

S obzirom na to da je Ruža Tomašić bila pobjednica emisije Piramida na HRT-u 21. travnja, večeras je trebala nastupiti u finalnoj emisiji. No, europarlamentarka Tomašić morala je otkazati gostovanje čime je razočarala dosvoje glasače.



“Nažalost, zbog kašnjenja zrakoplova iz Bruxellesa neću na vrijeme stići u Zagreb te neću moći sudjelovati u emisiji”, ispričala se Tomašić 

Tomašićka je u polufinalu pobijedila u sučeljavanju s novinarkom portala Index Deom Redžić i slikarom Duškom Šiblom. Budući su bili spriječeni i drugoplasirani i trećeplasirana iz te bili emisije, Duško Šibl i Dea Redžić, uredništvo Piramide je, prema pravilniku, odabralo novog natjecatelja a to je Mate Mijić, voditelj Europskog ureda Ruže Tomašić.

U večerašnjem malom finalu sudjelovali su Petar Baranović, saborski zastupnik Narodne stranke – reformisti, Davor Jurkotić TV voditelj i komičar te umjesto Ruže Tomašić Mate Mijić – voditelj njenog Europskog Ureda.

Sudeći prema komentarima na objavu Ruže Tomašić mnogi žale zbog njezina izostanka, a bilo je i dughovitih komentara:”Baš šteta, da si se javila Pusićki, stigla bi na vrijeme.”

D.L./facebook RT


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije