Thompson demantira Peru Ćorića: Nemate moju podršku, poduprijet ću samo ujedinjene pravaše

Širi dalje

NA priopćenje Pere Ćorića, predsjednika Izbornog stožera Domovinske koalicije i glavnog tajnika HSP AS, u kojem stoji da Thompson podržava tu koaliciju, jer je njoj njegov prijatelj Marko Kvesić, Thompson je brzo reagirao i demantirao Ćorića:

“Pročitao sam i moram priznati da sam se iznenadio. Pozdravio inicijativu da se pravaši okupe i izađu zajedno na izbore. Da se to dogodilo sigurno bih im dao potporu i učinio sve da ostvare što bolji rezultat. Međutim, neki čelnici pravaških stranaka nisu prepoznali bilo svog potencijalnog biračkog tijela i tako srušili ideju pravaškog zajedništva” kazao je Thomspon za Croportal

.hr



Je li bilo razgovora o tome?

“Žalosti me da jedna od strana koristi moju dobru volju i želju za pravaškim okupljanjem i tako me na neki način svojata. To ne volim ali….

Niti sam dao takvu izjavu koju mediji prenose niti sam s bilo kime na taj način razgovarao. Inicijatori pravaškog okupljanja su me zvali i razgovarali smo o tome i to bih zdušno podržao, a sve drugo je samo bezizgledno cjepkanje koje nije dobro za Hrvatsku.”

Kao dokaz da ih podupirete medijima je predočena fotografija s Markom Kvesićem?

“S Markom Kvesićem sam prijatelj kao što sam bio i s njegovim pokojnim bratom Velimirom. Dijelimo isti svjetonazor, družimo se i pričamo o svim temama. Pozdravljam da se ljudi poput Marka Kvesića uključuju u politiku ali mene ipak samo zanima pravaško zajedništvo”, kazao je Marko Perković Thompson.

MP/Foto:pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

14 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije