Kategorije Premium sadržaj

Ako gledate HTV osuđeni Udbaši zovu se Markač i Petrač

Širi dalje

“Tko radi taj i griješi”, ali na HTV-u je to postalo gotovo pravilo. Ako gledate HTV osuđeni Udbaši, Josip Perković i Zdravko Mustač, za koje se traži pomilovanje predsjednika Zorana Milanovića, zovu se Markač i Petrač.



Upravo tako, u jutarnjim vijestima u devet sati, u izvještaju iz Sabora nazvala ih je novinarka Tatjana Munižaba.

“Hoće li jučerašnja ideološka rasprava zasjeniti današnju raspravu o važnom zakonu koji se tiče poljoprivrede”, pitao je Petar Vlahov  Tatjanu Munižabu koja se javljala iz Sabora.

“U to uopće ne treba sumnjati, neovisno o važnosti, pogotovo u vrijeme ruske agresije na europsku žitnicu Ukrajinu. Poljoprivreda nikad nije atraktivna, a time ni našim političkim strankama isplativa tema kao što su to ustaše, partizani ili udbaši (…) U vrijeme dok će trajati rasprava u Saboru o poljoprivredi, Hrvoje Zekanović imat će press konferenciju, a upravo je on jučer otvorio temu o pomilovanju Markača i Petrača…”, izvijestila je Munižaba.

Njen lapsus lingve Vlahov nije registrirao, nastavio je s temom o Perkoviću i Mustaču ( ponašajući se isti kao i zastupnici koje HRT kritizira da se bave nevažnim temama), ali su grešku HRT-a primijetili broji gledatelji i o tome izvjestili na društvenim mrežama.

Jedna od njih, Mira Baca, je napisala:

“Što se događa s HTV- om ? Vlahov i drugi, previše plaćeni “čitači” Vijesti na Studio 4 rade to facom, grimasama i tonom kao da im mi gledatelji idemo na živce sto to zamisli, moraju odraditi.

Da ne spominjem Munižabu s tonom pudera i šminke, u izvještaju o dnevnom redu današnje sjednice Sabora, spominje pomilovanje udbaša, pazite, Markača i Petrača!

O točci dnevnog reda, o poljoprivredi, komentar o napuštenoj i neobrađenoj Baranji! Neka si se ti Munižaba stigla uparadirati za Sabor, ali zato nisi plaćena” piše Mira Baca i poziva u posjet Baranji.

“Kad si zadnji put bila u Baranji? Baranja je obrađena, prekrasno uređena, biser kontinentalnog turizma. Bila sam nekoliko puta, ići ću opet i svima preporučujem. Od Milanovića, gori su samo ovakvi medijski djelatnici”, piše Baca.

M.M. /Foto: hrt


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Saharski pijesak stigao do Hrvatske, vidi se iz svemira

Kako je bilo  najavljeno i u naše krajeve stigao je Saharski pijesak. Prema prognozi danas…

6 minuta prije

Škoro o Radiću i Penavi. “Žalosno je da su u DP-u zabranili pjesmu Lijepa li si”

Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu gdje…

52 minute prije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

11 sati prije