Kategorije Premium sadržaj

Dalić se rasplakao na klupi, zadnji penal nije mogao gledati

Širi dalje

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nije mogao gledati kako Ivan Rakitić izvodi posljednji jedanaesterac. Sjedio je na klupi i na kraju utakmice se rasplakao u zagrljaju svog skauta i bivšeg reprezentativca Ognjena Vukojevića.



“Uvijek imamo težak put i uvijek se moramo boriti do kraja, tako je to u mom životu. Ovo je nagrada za borbu, za muku, za trud. Hrvatska je u polufinalu SP-a. Strašna stvar. Rusi? Znamo kako igraju, nisu nam dali da igramo. U drugom dijelu bili smo bolji. Bila je ovo utakmica protiv 50 tisuća navijača, ma strašno. Bila bi šteta da šetamo po Rusiji, a da ne vidimo Moskvu”, prva je reakcija izbornika Zlatka Dalića nakon plasmana u polufinale.

“I kad smo primili gol u 115. minuti vjerovao sam  u ekipu,  nisam gubio nadu. Prva četiri penala sam gledao, a peti me Ogi Vukojević povukao na klupu i kad je Raketa zabio iz mene se jednostavno krenule suze”, kazao je emotivni i sretni hrvatski izbornik.

Megy Matičić/foto:epa


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

4 sata prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

7 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

8 sati prije