Kategorije Premium sadržaj

Danijela Martinović u crkvi u Zadru održala predavanje. Nisu baš svi zadovoljni

Širi dalje

U petak sam u crkvi sv. Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje. Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s – neopisiva čarolija!, pohvalila se Danijela Martinović na svom Instagramu.



Ta splitska pjevačica prvi puta pred publiku je kao govornik stala na nedavno održanoj konferenciji TEDx u Zagrebu te progovorila o o patnjama kroz koje je godinama prolazila. Iako glazbu nikako ne zapostavlja, predavanjem u crkvi sv. Frane željela je pokazati  da je  pronašla  novu životnu misiju te da je sada fokusirana na putove molitve.

– Hvala mom srcu koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora… mogu ga samo slijediti, napisala je na društvenim mrežama.

Danijela je pohađala autogene treninge, postala je i theta-praktičar, osoba koja ulazi u stanje theta-moždanih valova i tada jasnije vidi problem osobe koju tretira. Uz to, lani je bila i na duhovnom putovanju u Nepalu.

Iako je Danijelino predavanje održano u samostanskim prostorima ( ne u Crkvi) nisu svi zadovoljni njenim predavanjem jer je riječ o o širenju istočnjačke duhovnosti u crkvenom prostoru na što su upozorili mjesnog župnika.

Megy Matičić/Foto:Instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

2 sata prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

2 sata prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

3 sata prije