Kategorije Premium sadržaj

Dirljiv oproštaj tereze od Bandića: “Zbogom, dragi Milane i beskrajno ti hvala!”

Širi dalje

Tereza Kesovija u poslijeratnim godinama nije imala gdje živjeti u Zagrebu pa se u oproštajnoj poruci prisjetila kako joj je Milan Bandić dopustio da se useli u jedan stan



Glazbena diva Tereza Kesovija oprostila se od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

“Izvan svih političkih konotacija, osjećam potrebu i dužnost istaknuti Tvoju ljudsku gestu kojom si mi itekako pomogao u poslijeratnim godinama, u trenutku kada nisam imala prostor u koji bih se smjestila u Zagrebu.

Tada si mi dopustio da se uselim u stan manji od 30 m2 koji je, doduše, bio u vrlo lošem stanju, ali koji je tada bio moj jedini krov nad glavom u Zagrebu.

Štoviše, rekao si mi da mogu u njemu ostati koliko god ga budem trebala. Nisam htjela koristiti Tvoju dobrotu pa sam uređen stan vratila Gradu Zagrebu čim sam bila u mogućnosti useliti u nešto svoje. Nisam željela da Te netko proziva zbog mene ili mene zbog Tebe. Beskrajno Ti hvala.

Zbogom, dragi Milane, pokoj ti vječni”, napisala je Tereza uz njihovu fotografiju snimljenu u listopadu 2019. kad je Bandić je došao na premijeru dokumentarnog filma “To sam ja” o pjevačici.

U veljači 2018. Kesovija je koncertom u velikoj dvorani Lisinskog obilježila 60 godina karijere, a zagrebački gradonačelnik i tada je bio prisutan te joj je poklonio buket crvenih ruža.

Megy M. /Foto: pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mislav Kolakušić: Ja sam jedini lijek protiv štakora s portala Index

Nezadovoljan anketom na portalu Index koja pokazuje da ga većina ljudi vidi kao "ljigavo smeće…

17 minuta prije

Ovo je direktor Zračne luke Rijeka. Treba ga hitno smijeniti. Štetočina je

Ulazak autobusa  u prostor Zračne luke da bi preuzeo putnike lani je koštao 15 eura,…

1 sat prije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

14 sati prije