Kategorije Premium sadržaj

Đoković odao počast teroristima ubijenim na Kosovu

Širi dalje

Novak Đoković odao je počast teroristima koji su poginuli tijekom napada na policiju Kosova pri čemu je ubijen jedan  kosovski policajac, a poginula trojica srpskih terorista.



Pogibija trojice Srba na Kosovu duboko je pogodila Srbe u Srbiji  koji su u srijedu i četvrtak organizirali odavanje počasti poginulima, a  za tu priliku ujedinile su se i sve navijačke skupine.

Srbi u oplakuju svoje poginule, u Hramu Svetog Save u Beogradu je upriličeno paljenje svijeća za poginule na Kosovu, a odavanju počasti priključio i Novak Đoković koji je trenutno u Rimu na golf turniru.

Đoković je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz Hrama Svetog Save  i uz spomenutu fotografiju je objavio emotikone molitve  i napisao poruku “srpska čast”

U akciji kosovske policije u Banjskoj u nedelju su poginuli Stefan Nedeljković iz Zvečana, Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Leposavića dok je ime i prezime četvrtog ubijenog još nepoznato

Pripadnik kosovske policije, podsjećamo, ubijen je 24. rujna kada su naoružani napadači, njih blizu 30, napali policijske jedinice u selu Banjska na sjeveru Kosova.

U sukobima koji su uslijedili između te naoružane grupe i policije ubijena su trojica napadača, a uhićeno je osam osoba za koje se sumnja da su s njima povezane.

Kosovska policija je u akciji kod terorista pronašla i veliku količinu oružja, a među ubijenima je, po izjavama kosovskog ministra policije Xhelala Sveçle i  Bojan Mijailović, bivši tjelohranitelj Aleksandra Vulina, trenutnog šefa srpske Sigurnosno-informativne agencije.

D.M. /Foto: press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Građanima Srbije masovno stižu pozivi za vojne vježbe

Posljednjih tjedana na adrese vojnih obveznika diljem Srbije ponovno masovno stižu pozivi za vojne vježbe.…

1 minuta prije

Poznatu liječnicu i influencericu naljutio taksist: “Nema napojnice za njega…”

Liječnica i influencerica Petra Meštrić danas je sa svojim pratiteljima podijelila iskustvo koje je doživjela u taksiju.…

4 sata prije

Godišnjica Bleiburga: Jandroković izrazio pijetet prema žrtvama

Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 79. godišnjica Blajburške tragedije, a počast…

4 sata prije