Kategorije Premium sadržaj

Fotograf iz Zagreba pretukao curu, osuđen na 40 dana uvjetno

Širi dalje

Fotograf iz Zagreba osuđen je na 40 dana uvjetne zatvorske kazne jer je udario svoju djevojku u njihovom stanu te ju vrijeđao. Sud je utvrdio da je okrivljenik R. V. ušao u stan u kojem se nalazila oštećena i počeo je vikati te joj upućivati ponižavajuće riječi.



U presudi stoji da je okrivljenik R. V. ušao u stan u kojem se nalazila oštećena te je počeo vikati i vrijeđati je riječima: “J*** ti mamicu, klošarko jedna, zaposli se više!”

Nakon što ga je ona ignorirala, nasrnuo je na nju te ju zatvorenom šakom desne ruke udario u predjelu glave, a potom i u predjelu lijeve strane rebara.

Ona se, kako piše u presudi, prestrašila i uznemirila te joj je bilo povrijeđeno dostojanstvo. Sud mu je dosudio 40 dana uvjetnog zatvora, odnosno kaznu neće morati izvršiti ako u roku od godinu dana ne počini jedan ili više prekršaja za koji mu je izrečena ista ili teža kazna od izrečene uvjetnom osudom.

Okrivljeni R. V. mora platiti i troškove postupka u iznosu od 50 eura. Sud mu je također odredio zabranu prilaska žrtvi na udaljenost od 50 metara u trajanju od šest mjeseci.

Megy M. /Foto: Ilustracija


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Atentator ispričao zašto je pucao na premijera Slovačke

Objavljen je snimka ispitivanja čovjeka koji je pucao u slovačkog premijera. Književnik Juraj Cintula koji…

4 sata prije

Europska komisija objavila dobru vijest za Hrvatsku: Drugi ste najbolji u EU

Europska komisija u srijedu je u proljetnim ekonomskim prognozama znatno povisila procjenu rasta hrvatskog gospodarstva…

5 sati prije

Penava predstavio tri ministra koje DP šalje u Plenkovićevu vladu

Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, na konferenciji za medije predstacio je DP-ove kandidate za novu…

6 sati prije