Kategorije Premium sadržaj

GLAVAŠEVIĆ: Prezirem Predsjednicu zbog tri člana moje obitelji koji su ubijeni

Širi dalje

Bojan Glavašević, koji će se za EU izbore naći na listi stranke Start, Dalije Orešković, reagirao je na Twitteru na pisanje tabloida Express o predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.



Dio teksta na koji se Glavašević referirao ( a za koji sam Expres piše da je podvala Predsejdnici ), govori o tome kako je u napetim trenucima njezine kampanje palo pitanje treba li Velimir Bujanec pozvati u svoju emisiju ‘Bujica’, srpskog zločinca Vojislava Šešelja, koji je trebao pohvaliti tadašnjeg aktualnog predsjednika Ivu Josipovića.

Prije nego je Bujanec zvao Šešelja u emisiji brojni drugi mediji u Hrvatskoj bili su objavili Šešljove izjave o Josipoviću, (hvalio ga je) pa Šešeljevo telefonsko javljanje u Bujicu nije bilo izuzetak.

Svjesno uzeti laž i na njoj graditi stavove previše je čak i za Glavaševića. Ili ga to prezir prema Predsjednici motivira da se ujedini čak i s Bujancem ( kojega vjerojatno prezire čak i više nego Predsjednicu).

– Ako ste ikad pomislili da pretjerujem u kritici KGK, pročitajte ovo. S najgorim zlodusima devedesetih se grebala za dužnost koju obnaša. Kolindu Grabar-Kitarović ne mrzim, ali je prezirem. Zbog troje članova moje najuže obitelji koji su ubijeni zbog Šešelja i drugih huškača – napisao je Glavašević na Twitteru.

https://twitter.com/bglavasevic/status/1116586536990957568?ref_src=twsrc%5Etfw

R.I./Foto:FaH

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

6 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

7 sati prije

Trpimir Goluža: “Trnjanski kresovi” i filoustaše

Teret indoktrinacije, nelustrirana i glorificirana totalitarna prošlost te povijesni lomovi nacionalne politike najbolnije se u…

7 sati prije